Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se nadala tolika gužva i oko Zakona o sportu. Zar je nešto što je opšte dobro trebalo napasti na način da neko nezna, da je mlad i da se ne petlja u stvari koje nezna ( bacačica kugle ili bombi - sve jedno i Brka koji kaže da je sve napisano u entitetskim i kantonalnim Zakonima. Sportisti i dalje trpe, snalaze se i postižu rezultate. Naravno i Olimpijski komitet ( inače društvo jednog lica ) je samo figura u rukama političara, a ne sportista i ljubitelja sporta. Za navedene ne važi da je " U zdravom tijelu - zdrav duh"! Za njih je, pogotovo za Bacačicu kugle, važno da nije entitetski! TJA, ŠTA VIŠE REČI O ZNANJU I SPORTSKOJ VJEŠTINI!
ovo je kaos
_"Predloženi zakon predviđa da zaposleni u institucijama BiH "nemaju pravo na naknadu za rad u upravnim odborima, nadzornim i drugim radnim tijelima koji obavljaju tokom radnog vremena”." DA NIJE NAGLAŠENO "TOKOM RADNOG BREMENA", POVJEROVALA BIH DA IM SE NEĆE PLAĆATI. Ovako će se igrati riječima i sjednice će održavati poslije radnog vremena. Tad imaju pravo na naknadu. Njima se ne može stati ukraj. Nikad ništa nisu radili na svoju štetu, pa neće ni sada.
I ne samo to. Postoji mogućnost isplate prekovremenog rada u obimu od nekoliko desetina sati za jedan mjesec tako da će oni u svakom slučaju biti ISPLAĆENI.
eh da postoji neka mogucnost da vam Amerikanci smjeste TOMAHWK u predstavnički dom u toku rasprave,i da izjave da je bila greška,obradovali bi mnoge gradjane cjele BIH,a Tomahawk bi ukino i bijeli hljeb
JARANE HAJMO ŠATOR POSTAVIT IZNAD BEJHA. KAD SMO VEČ CIRKUS BUDIMO CIRKUS DO KRAJA.