Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među facama na vlasti u Kantonu Sarajevo, niti ima čovjeka niti sposobnog da KS izvuće iz krize za budućih 25 godina. Sve je to sa zla na gore od goreg. Pa vi opet glasajte za njih.
Zasto SDA nije postavila sve ove karakteristike kada je postavljala Zeljkovica za premijera, koji novinarku posalje u pm
Zato sto su prvoklasni prevaranti !!!
I SBB ponovo prica kako zahtjevi gradjana treba da budu ispunjeni, a ne pomjeraju se ni sekundu da urade nesto po tom pitanju ... stalno govore da su nova stranka, da iza sebe nemaju nista lose, pa izgleda da ce tako i ostati, samo umjeto tog "lose" moze se staviti samo nista, jer jedino sto rade jeste prosipanje prazne price ...
Ti bas nisi u toku!!!! ha ha ha
Gara, gara , gariš li se sada , ko što ( . Y . ) garila nekada. :Đ
Bice to sve uredu ako zaista bude covjek ovakakv kakav govore, a ne prividno takva, koji puni sebi djepove kao i pojedinci do sada. SBB igra prljavo kao i SDA, bojim se da ce opet zavrati i zaslijepiti narod.
O postenju i ostalom govore najvece ku.rve na kantonu a to su poslabici u kantonalnij skupstini. Zato sumnjam da cemo dobiti kakvog Mandatara. Al eto narod ce valjda glasati drugacije poslije ovih izbora. Pa mozda za pamet a ne za to gdje je sportsku slavu sticao il sto kafu pije u ferhadiji svaki dan pa je vidjen.
Narod zna ko je kriv za situaciju u KS i u samom Gradu Sarajevu, i Narod zaista zna pa ce kazniti onu laznu SNAGU i njihovu laznu borbu za bolje sutra.
Kakvo sakupljanje olitickih poena ovih iz SBBa, a najgore u svemu tome jeste da su oni najvise zastitili kriminalce koji su 18 godina ovu zemlju pljackali. Samim tim u kriminalnoj grupi koja je vodjena od rata ucestvovao je i njihov vodja koji je s tim novcem napravio ono sto sada ima!