Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo je genocid , jarane moj , raja ide raditi za švabu , moje komšinice za papire se udaju njih 20 znam minimum , one su trebale rađati nove učenike.
pogodio si ga u centar!!
A ko protestuje , svi uzmu marku od mame i po vazdan kafe piju, ko da ce neko drugi rijesit nase probleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Narod zna ;)
kotaa bravo JARANE
...narodi na ovim prostorima ne znaju da zive kao ostali civilizovani svijet i zato zasluzuju da ovako lagano izumiru i postanu narodi staraca...
..a broj ucitelja i nastavnika povecan za 234 66679
Imamo politicara za izvoza tu jedino sirovinu imamo u izobilju....
Bakire , 100.000 radnih mjesta podjeli omladini i dobit ces 100.000 djece.
Boli bazira qrac i za 100.000 radnika i za 100.000 djece... Sve dok kmetovi iz favela ne prilaze njegovoj mahali
Za ovaj jad veliko hvala našim vlastima. Za svo zlo su krivci isključivo ljudi na vlasti!
I onda kazu sto idete u Svabiju tamo imas djecji doplatak sve dok skolujes djete, roditelji dobiju placeno slobodno vrijeme, dijeca imaju placenu praksu u skolama... Zato svi koji ikako mogu u De pakujte kofere i spasili ste se... Sretno !
zato je prijavljeno u kladionicama 250 000 vishe
jebite se vidite da nas je sve manje i manje
pa sva sreca pa debili ne prave djecu.sigurno bi jos vise potonuli
Ovo je najveći problem u BiH, uz još jedan - prije nego što izumremo, živjet ćemo u siromaštvu, a možda i u gladi. Pa kad se upalite sljedeči put oko politike, jer su vas na to navukli političari, sjetite se da oni neće biti gladni, a njihova djeca će otići vani prije vaše. Istina, možda Sirijci poprave naše brojno stanje, nadao sam se da će to Kinezi uraditi ali ima nekoliko godina oni su svoje prisustvo ovdje smanjili.
malo se o ovom govori a veoma zabrinjavajuci trend iseljavanja se pojacava , pric mi jaran kod njega u školi nestala četiri razreda za jednu godinu , politicare to ne interesuje oni se bore samo za svoje fotelje
Frapantno je da mi jos uvijek trpimo ovu stoku na vlasti 25 godina na sve tri strane e to je Frapantno a ne ovaj podatak , pa normalno ko ce radjati djecu i praviti sirotinju ... U ovoj zemlji ce ostati samo politicari , kriminalci i penzioneri tj. oni penzioneri koji uspiju prezivjeti od penzije sve ostalo ce pobjeci odavde . Kakvu perspektivu ima zemlja koja je pozatvarala sva velika preduzeca , prodala sve prirodne resurse i kradu ovaj narod uvodeci harac na zrak ??? Ali , svi mi snosimo dio krivice jer smo kao ovce posmatrali kako nam krčme zemlju "babini" sinovi i kčeri , naumpadne mi uvijek u ovakvim situacijama ona izreka iz Nadrealista : " Zaiskali ste , Evo vam ga " :-D ..
ovo je samo pocetak , za desetak godina ovo ce biti pustinja
Iskreno, to je zato sto je 70% stanovnistva BIH Gluupo, al fakat Glupo, i zato sto se mnogo njih ponasaju kao cigani....eto sto
A gdje su zlatne kasike?
Broj stradalih u ovom prokletom ratu, što od granate što u izbjeglištvo....