Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da su svi nasi politicari kao Lajcak. Miroslav Lajcak je sigurno katolik pa je napao Komsica, s pravom. Lajcak je osudio izjavu kao sto je i osudjivao izjave Dodika, koji je sve samo ne covjek. A da su Lagumdzija, Silajdzic, Dodik, Komsic i ini vajni politicari dobri, zasto danas nismo na nivou EU, bar sto se tice ljudskih prava, sloboda, standarda i plata? Jesu li nas doveli dotle? Nisu. Da li ja kao pravoslavac ili katolik, drzavljanin BiH sam manje Bosanac i Hercegovac od drzavljana BiH koji su muslimanske vjere? Turska je danas multietnicka i mutlikulturalna zemlja,a zemlja odakle je i potekla pravoslavna vjera. A ne znam zasto Bosanci i Hercegovci muslimanske vjere stalno pricaju price da je BiH njihova i samo njihova zemlja? Prije dolaska Turaka, u BiH nije bilo ljudi muslimanske vjere. Razumijem razloge zasto su mnogi stanovnici tadasnje BiH morali da uzimaju muslimansku vjeru, jer bi tako bolje prosli. Isto je i danas slucaj, niko od vas, da vam se nudi drzavljanstvo bilo koje zemlje EU, ili Komonvelta, ne biste odbili. U dijaspori, koja ima malte ne vise stanovnika BiH nego li sama BiH, ne bi oni zivjeli i radili u dijaspori nego ovdje da je situacija u politici i ekonomiji sigurna i stabilna. To su cinjenice. Bujrum!
lajcek ba ne diraj ljiljana doboces po pickici sta si se usrao ko grlica jebote dodik i ti njega turci bili 500 god i otisli , svaba bio koliko je bio cuvaj se sume i mraka sta ces nam koji kujac
lajcak na zadatku. placa ga dodik pa se onda tako i ponasa. ne bi me cudilo sutra da kaze da je bih genocidna tvorevina. bravo zeljko i dobar potez sdp
fakat,lajcak je najveci madjionicar na svijetu...ima bradu a niko nevidi...vrijeme je da ides u svoju tkz slovacku....napolje iz BiH!!!!!!
Sta vi zelite muslimanci da bude sve po vasem? BIH nije samo vasa zemlja i vi ne polazete nikakvo pravo da Srbima naredjujete sta ce i kako ce raditi. Ne prestavljate za nas nikakav faktor i prema tome fino odjebite...
I SDP i Lajčak i svi političari U BiH, imate mahanje od mene, zbogom žohari :)
NAVIJACKA : miroslave,miroslave,miroslave,miroslave,miroslave,miroslave,miroslave,miroslave,miroslave, NAPUSI SE KURCINE !!!!!!!!
Lajcaj je obicna marioneta, mali cinovnik u rangu racunovodje u nekom komunalnom preduzecu... totalno nebitan.
LAJČAK TI SI KONJ!!!!!
Lajcak je odavno otkrijo svoje pravo lice, on u stvari kupi svoje politicke pojene tako što se spušta u rang onih idijota koji nevole ovu zemju i koji konstantno rade da je na bilo koji naci podjele. Ukoliko je interes EU-a ili Lajcaka da se OHR smani u ocima Bosanaca i Hercegovaca (istinski) onda je na dobrom putu, kada se OHR-ove zastave spuste i odu, siguran sam da tada pocinje drugo poluvrjeme koje je prekinuto 96 godine. Samo gubitnicke uloge ce biti zamjenjene.
Lajčak je samo jos jedan pijun stare gospođe Evrope, i žalosno je sto uopstte uspijeva da iznervira prvog mene a onda sve ostale...svakako ga se nista ne pita, on je tu da sprovodi igru velikih igraca...najbolje se to vidjelo kada je bio schiling...covjek koji je postigao nesto u zivotu i ima rejting, ali opet nije smio da pisne ovdje...a iza svega se krije naravno...interes!!! i to interes puno vecih igraca nego sto su ovi nasi ovdje. Ne baca ni mile zastavu zato sto je to izraz njegovog stava, niti silajdzic ide u srebrenicu zato sto mu je zao naroda...nego treba podizati i onako podignute tenzije da se vlada jos koju godinu i klepi jos koja para...a narod ovca...na sve tri strane... e bas nam je lijepo
ja miroslava PEDERA , vjerovatno su se on i dodik na nekom od tajnih sastanaka dobro pokarali cim je tako vezan za njega ! A ZELJKO KOMSIC ISTINSKI BORAC ZA BIH ZASLUZUJE DA MU SE PODIGNE SPOMENIK DOK JE ZIV JER IMA VECA MUDA NEGO SVI BOSNJACKI POLITICARI ZAJEDNO !
Lajcak je ista stoka kao i oni...
Lajcak je supak. To je cinjenica. Cinjenica je i to da su Bosnjaci jedini koji jos uvijek zele da OHR ostane pa predpostavljam da je ovakav kontraproduktivan odnos prema pro-Bosanskim strujama u BiH samo izazivanje Bosnjaka kojima takvo ponasanje ide u lice. Cilj je da se i medju Bosnjacima stvori jaz prema OHR-u kako bi se ispunili svi uvjeti za njegovo zatvaranje a Bosnjaci se natrjerali da pocnu zauzimati ostriji politicki stav a ne onaj koji je baziran na jadikovanju Svjetskoj Zajednici kad god neko sta progovori ili uradi.
Aferim, rijetko se slozim s SDP-om ali sad su odgovorili bez dlake na jeziku, te sasvim sasvim iskreno. @ Srboslav Lajcak, ne trebas ti braniti Srbe. Postene Srbe ce ABiH braniti, kao sto ih je branila i odbranila od terora onih poput tebe, Milokrada Dodika, Karadzica i ostalih uhljupa izmedju \'92-\'95 JOS JEDNA OLUJA SE SPREMA, DA ZELENU RIJEKU DRINU ZATALASA, ZA OTPAD LJUDSKI U BOSNI MJESTA NEMA, BOSNU BRANI LJUDSKA RASA.