Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji smo.mi otpad od ljudskog roda
Bijedic Komsicev i Bakirov jaran zajedno su u koaliciji
@GATACAXXX Ja nisam otpad ljudskog roda kao što nije većina stanovništva Bosne. Za razliku od prosječnog i običnog čovjeka, 95+% političara su otpad ljudskog roda.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ima li u ovoj prokletoj državi ijedan političar koji nije za dogogodišnje robije?
Prekopaše ih ko zemlju u Glogovi
Nema zato sto i krenu u politiku s ciljem da dodju do brzih (lakih) para, ni jedan jedini politicar nije krenuo sto je htio nesto promijeniti nego samo da zaradi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta bi drugima uradili kada ovo radimo sa nasom zemljom.
jos kad bi zarovili u njegovu ulogu u prpasti post banke...
Bogami fina vjest... Pozeljet vise ovakvih vijesti Ali i konkretnih osudjujucih presuda.
Napad na Bošnjake? Kakvi su ovo iznosi 5,5 mil za ovo, 10 mil za respiratore... Ova drzava zeli da se zaduzuje milijarde jer im fali a evo gdje ide i zašto fali.
Nemojte samo ici u EP i BH TELECOM da vrsite provjere tedera ! Tamo je sve potaman ....
Pa ljudj u ovoj drzavi je izgleda sve mafij a,korupcija,laz,prevara ccc.
Što si bušio bušio si
hahaha nakurnjak u firmi muljing & dribling
I ond mi kazu kako su ljevicari posten narod i kako se bore za radnicku klasu. Radije cu za SDA glasati nego za ove hipokrite
SIPA radi i hapsi jedino Bosnjake...u rs i hercegovinu nesmiju ni priviriti
sipa hapsi lopove.
Kako će ta firma steći resurse ako ne dobije posao.😊
Tako sto mala firma dobije tender na kojima je jaca i povoljnija od konkurencije a ne obrnuto.Zadovoljan odgovorom?
Vidiš da se zezam, yebbem li ga.
Još jedna SDP-ovska "poštenjačina" koja se zbog svojih lopovluka sakrila pod skute SDA, da dobije zaštitu od pravosudnog postupka. Nego, kada će SIPA ući u Dodikovu kompaniju koja pobjeđuje u svakom tenderu u javnim nabavkama? Stanivuković je u skupštini RS prije godinu dana pokazao spisak 300+ tendera na koje je pobijedila kompanija Dodikovog sina. Tužilaštvo BiH i SIPA ne smiju u RS?
i kad se rudari pitaju gdje su pare eto vidite kako bagra krade a vi ih birate i necete da izadjete na izbore..imate postene ljude u Pltformi za progres, mlade, nepokvarene zeljni rada i znanja a vi i dalje budite nezaintersovani pa ce vam se desavati bijedici i slicni njmu kojih je gomila u ovoj maloj zemlji
Sjecam se jednog komentara kad su se odcjepili.iz SDPa. Rece neko "vidi se po faci da je neki posten lik", isto sam pomislio...lopovska glavurda
bez imalo stida i pameti