Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
да није било злочина, не би био никакав проблем имати самоопредјељење. сада када сте побили толике људе, нормално је да се доводи у питање таква творевина.
Nije to širenje mržnje to su činjenice-je li dokazan genocid u srebrenici,jesu li počinjeni masovni ratni zločini,jeli komandant tih zločinaca i tog genocida u srebrenici bio ratko mladić.Niko ne kaže za srpski narod da je to ali ovi ljudi koji su to počinili su genocidni ratni zločinci - i ne može se postići kako ti kažeš suživot da se sve zaboravi i počne iz početka
јој ти сељачке приче
Овај портал шири мржњу ткз отвореним и затвореним страницама. Када се суди муслиманима за ратне злочине онда коментари нису дозвољени, а Србину, онда може и лаж и псовка и увреда на националној основи, може све. И ви желите јединствену и недјељиву Босну како кажете, Херцеговина није битна, јелде. Ви желите да се сви потурчимо, као и ваши преци, или да нас побијете или истјерате. Мало морген.
jedan od tvoraca i boraca genocidne tvorevine-najorganizovanije terorističke organizacije koja još uvijek egzistira