Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastave BiH treba da budu na svakom cosku u svako vrijeme,nikako samo u odredjenim danima na odredjenom mjestu.
Komentare i ocjenu bilo čijeg RADA ne treba gledati prizmom STRANAČKE pripadnosti. Čin vrijedan svake pohvale. Sve zgrade su još iz vremena socijalizma opremljene držačima, kao što su se tu nekada vijorile zastave SRBiH, normalno je da se danas za Dan državnosti vijore zastave BiH.
:D jes vala, baš su šaljivdžije ovi Bošnjaci
Neka zastave stoje stalno, neka se vijore, ne skidajte ih poslije praznika, kako u Americi ispred svake kuce vijori se zastava, treba tako i kod nas.
Kod mene zastava vijori 365 dana u godini, nikad je ne skidam. :)
Jeste li zaboravili ukrasiti svoje prozore i balkone danas ?? Srecan Dan drzavnost BiH!! ♥
Sretan nam Dan Drzavnosti, a na nekog kao sto je Efendic ne zelim da trosim rijeci !
Vidjeli ispred Parlamenta kako stoji zastava pa prepisali.
SDA i njegov Efendic, grozan duet...
Dobro je da su je uopšte postavili, kakv načelnik tako se i zastava postavlja-ZLO I NAOPAKO!
Baš me zanima koliko se ko ugradio u ove zastave?! Pretopstavljam da je svaka koštala min 500km (tako će pokazati u rashodima).
Nemoj je molim te ti graditi, to bi onda bila država bez imalo reda, puna nepoštovanja i diskriminacije
Efendic govnar SDAovski, pijun i kriminalac. Ne smije nigdje javno izaci u NG da ga gradjani ne zasipaju jajima sa prozora kao sto je bilo za SFF. Bas me zanima sta ce sa onih preko 3500 tuzbi koje ima na svom imenu, hoce li i njih platiti preko budzeta opstine i na racun gradjana