Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica je pripremljena od strane međunarodne zajednice, a ratni zločinac i četnik Ratko Mladić je taj plan proveo u djelo !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
Ovo je istina što ja govorim !!!
naravno da je istina,svako vjeruje da je istina ono sto sam govori pa cak i kada ne govori istinu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je jedina država na svijetu gdje njeni službenici maksimalno seru po njenom ugledu i narodu,i zato su extra plaćeni.A ako rečeš nešto protiv toga onda ti ugrožavaš njihovu sigurnost pravo do slobode govora,ili rušiš imiDž države!
Gordane Milinicu posjetite Potocare i procitajte sva imena sa datumima rodjenja i smrti.
koji su debili i degenerici ovi nacionalisti prcim im mater svima.samo tamo ima nacionalnost.gdje je ovdje nacionalnost debili u svicarskoj.ovdje sam doso i ozenio se ljudi ima svih vjera i nacija al nikog nije briga samo je briga debila i bjede u bosni srbiji i hrvatskoj.daj zivite zivot normalan jebla vas nacionalnost i patriotizam majku im jebem kaze nacionalista pa jesu kad umaju koristi od toga a sta vi bjedni narod imate od toga imate kitu.udruzite se i zajedno gradite nesta.a nerusite.rusite govna sa vlasti sto nedaju disat vama ljudima
petar.veliki.100 pa naravno ista prica koju pricate svojoj jadnoj djeci lažete sami sebe ....nekontas poentu potomak si im svidjelo ti se ili ne nevazno koje si vjeroispovjesti ....ali za vas je vjerovatno i cijela historija lažirana neko je to tek tako izmislio .....i shvati jednu stvar malo se edukuj kad kazes "vi muslimani u bih nastali " halo mi u bosni nismo muslimani mi smo bošnjaci pa i ti isto tako a biti musliman je vjeroispovjest konju kao sto si i ti druge vjeroispovjesti jeli mozda srbin vjeroispovjest ili nacionalna opredjeljenost nekontate osnovne pojmove i ti tu nesto pametujes .....ma poklopite se jadni ste
Šta se drugo moglo očekivati od ŠUPKA
JA takodje kao jedan lik sto je rekao, samo ne mogu da skapiram nepostovanje prema presudama i haga i medjunarodnih sudovapa i sudova bih o tome da Srbija nije izvrsila agresiju na BIH. S toga zelim da obavestim da vise ne upotreblajvate agresiju Srbije na BIH pojam jer se to i na terenu i u sudovima dalo zakljuciti. Posto pisete i dalje da je Srbija izvrsila agresiju uprkos svima pravnim presudama raznih sudova ii padu tuzbe Bosne protiv Republike Srbije, mislim da je red da se bar u presudama sudova postujemo. Isto tako kada Srbin negira bilo sta u Srebrenici, Bosnjaci mu odma pokazu presude i sudove, medjutim u ovom slucaju kao da ne zelite d apostujete sudove. Zaista ne zelim da provociram, nisam takav covek, samo zelimda bude istine i da svi skapiraju da Srbija sada i zvanicno nije izvrsila agresiju na BIH, iako se to vec znalo medju nauncim/pravnim krugovima. Toliko od mene.
Dabogda se njemu i sličnima dogodila ista namještaljka kao u Srebrenici. Šta ćeš drugo očekivati od genocidaša...
stranka dijaspore BiH neprestavlja dijasporu bosne nego predstavlja samo bosnjake--jer u toj stranci nema ni HRVATA NITI SRBA ---tu su samo MUSLIMANI i kao takva stranka uopste nemoze da predstavlja nikog drugog u dijaspori osim samih muslimana i zato stranko ne lazi sama sebe-to ti je isto ko i armija bosne sto je predstavljala samo muslimane jer u armiji bosne su bili 98%muslimani i 2%hrvata i srba koji su nasilno mobilisani
Pa namjesten genocid, jest namjestaljka
PODRŽAVAM ZAHTIJEV ZA SMJENOM,JER DOTIĆNI OČITO NEMA NI OBRAZA NI MORAL,INAĆE BI SAM PODNIO OSTAVKU.STARI SU DAVNO REKLI"HRANI GUJU NA PRSIMA DA TE UJEDE ZA SRCE". TO SE DEŠAVA U DRŽAVAMA U KOJIMA JE VRHUNSKI ZAKON ONO ŠTO MISLI ŠEF STRANKE.
a ovom cetnickom smecu da porucim da pojma nema o svom porijeklu .....vrijedjas turke a sta misliš kako si ti nastao seljacino cetnicka neobrazovana .....turcin ti je *ebo tvoju pra babu de se malo obrazuj i nelupetaj gluposti ...a da vidim tebe kako bi gledao na temu genocid i srebrenicu da su ti pobili majku sestru silovali oca zaklali i ostale stvari sta mislis.....majku ti tvoju vlašku ......istrijebiti vas treba sa planete a ne samo bosne ......i pomirite se s tim nikad bosna nece biti vasa gamad jedna neobrazovana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ovo se odnosi na vlaško govno d+at+hedr
Nece vam uspjeti ovo.
i haski tribunal je namjestaljka
maknite ovu glavurdu s naslovnice
KLIX.BA ukidaj ove budale zbog kojih se i ubijalo po BiH.
i dodik je takodje pomogao da se oslobodi karadjic
Šta je tebe ujelo Dathedr? Šta.ba ti plaćaš? :)))))))) Ili se ubij ili promijeni pelene, slinavče, jer si svašta ovdje nakakio.