Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda mu djeca ispastala sve sto je uradio, ebo mater svo.ju!!!
Joj al ce nam se nas ejup naribat zatvorskih klozeta. joj jes mi ga zaoooooo jooooooooj
Ma odbranit će njega ovaj ružni pravni savjetnik. Odlično što je u Londonu. Večeras idem kod Sanjice.
POMOZIMO EJUPU DA POSTANE MAJKA I KONACNO ZATRUDNI !!!
Iza resetaka ga stavit\' i cao ! nema tu price Ovamo dignuta optuznica mi ga ne hapsimo u nasoj zemlji, a kad ga srbi privedu onda remoSe ... privest i odgovarat PRAVDA NIJE SELEKTIVNA . POMOZIMO EJUPU DA ODLEZI MINIMUM 10 GODINA !
Popeli ste se na brda i gađali civile svaka granata ispaljena je ratni zločin i sad bi da vi nekome sudite. Što niste pokupili svoje četnike iz kasarni kao što ste ono malo četnika što su živjeli po gradovima iselili davno prije nego što ste presvukli uniforme.
Lojavi-periguzi,dobro ste ga popusili ! Ganicija na robiju, nego sta!
Znaci u slucaju BiH sve bosnjake vani i normalan svijet miran !!!
Postoje dokazi, samo polako, doci ce sve na svoje.
Ma da recimo tri puta laz...poa mozda psotane istina. donesite Dokaze, da je toliko Srba pobijeno....recite ko je to bio...i neka mu se sudi. Posto vi to nemata....ne iznosite nebuloze i gluposti.
@tea nemaš ti veze blage sa svojim mozgom.
Joooj Hrvatska je to najpametnije odradila.....SVE SRBE VANI...I SAD SU MIRNI!!
slazem se...svaki zlocin nad srbima i hrvatima treba osuditi i kazniti (evo ako pogledas u sa-x...Sejo Kajalic osudjen na 10 godina)...ali kad vec sud istrazi sve, i dokaze da je neko nevin, i onda se cisto politicki pokusava Ganic da strpa u zatvor onda je to nepravda!! I kad Srbi nonstop pokusavaju da relativiraju svoje zlocine onda je ti isto tako nepravda....nadam se da kontas sta mislim. pozdrav
... trazi se dzelat za slucaj \"ganic i ostali\".
Sine ako ti se ratuje uzmi pusku i pravac za Avganistan, i jos te placaju za to.