Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krivi su oni koi su ih pobili a ne strucna komisija bila ona mjesovita ili ne
Je li me netko tražio?
Ma trazite vi sta hocete, to vas nece spasiti od pravde!Sad ste digli citavu halabuku, ko krivo vam sto se Avdo Palic nije ranije nasao! Medju hiljadama kostiju, ko ce znati da su i Avdine tu! Sto niste rekli da ste i njega sa Hajrovicem ubili u Rogatici, nasli bismo ga davno i postedili njegovu porodicu patnje i tuge sve ove godine! Gamad jedna, sjeme vam se zatrlo pogano!!!!!
pa imali oavj vamiliju svoju kako se smiju sanjim zakonaciti vidite ga bijesan kao pas dobar za njive da plasi vrane ili za snimanje horora
Za Srbe jedini lijek je jasenovac i tu nema polemisanja ako bog da slijedeci rat ce da bude Jedan jasenovac u Nis-u drugi u Krusevci a treci u Beogradu jer su srbi se zaduzili toliko od 91 do 95-e
Ej, jeremy, tu si! Ajde navrati do mene da ti ga podudlam. Tvoj Pipo. BiH4EVER!
SRBI SU ZLOCINCI !
Pipo ovaj će te je bati ! Njegov si !
ovaj na slici je gori od zlocinca mladica,gledaj mu oci! neg hinje krvolocne VI STE ubili jednog covjeka,dal ste svjesni svirepe zmije drakuline sluge?!Ko zna na kakav svireo i divljacki nacin taj je covijek bio mucen,a mozda su mu organi bili prodavani po rusiji i francuskoj,! BiH4EVER!