Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikret = Izdajnik Za to se vjesa, odkad za veleizdaju nije smrtna kazna u ratnom vrmenu? U Americi i Cijelom svijetu bi visio. Ali kod nas samo sirotinja umire.
dijaspora-RIO,zar si i ovdje dosao srati ko foka.
pozdrav nasem Krajisniku Fikretu Abdicu-BABI.on je nasa krajiska nezaboravna Legenda.vi alijini islamisti mozete ici za Teheran i saudijsku Arabiju.
Pazite takozvani \"krajisnici\" koji nastojite zavaditi Bosnjake cetnickom internet intrigom, da vam ne ispadne ekavica kad pisete brljezgotine.
Da kazem, a da ne slazem. Prvo volim sav bosnjacki narod, pogotovo moje BOS. Krajisnike, BILI ONI IZ BIHACA, CAZINA, SANE, NOVOG, PRIJEDORA itd ILI BILO ODAKLE, JEBEM MATER ONOM KOJI POKUSAVA ZAVADITI BOSNJAKE U KRAJINU, POGOTOVO CETNICIMA. ABDIC JESTE CETNIK KOJI JE SURADJIVAO SA CETNICIMA, ALI IMAO JE I ALIJA SVOJIH TRENUTAKA SURADNJE SA CETNICIMA. Zato bosnjacki narode u BOSANSKOJ Krajini drzite se zajedno, nemojte da vas cetnik zavadja.
Danilo, zamolio bih te nas ne stavljas sve u isti kos. Mi sa Alijinim zlocincima nemamo nista, kao ni sa zlocincima koji su ubijali u ime srpstva. Htjeli smo drzavu u kojoj ce biti potaman svima, u kojoj ce se uvaziti zahtjevi Srba i Hrvata za autonomijom. Ali eto, Alija je imao drugacije planove.
Cudni ljudi ove balije !
Puna podrska DNZ-u ! Zivio Babo, zivjela AP ZB !!! A ovim Atifovim zlocincima se najebem familije ! Mamicu vam zlocinacku !
A tko ga to voli ma.. mu autonomašku ...
BABO, VOLI TE KRAJINA!!!!!
babo, neka te, ziv nam bio¨¨!!!!
Babo uz tebe smo! Zivjela Autonomna pokrajina zapadna bosna!
FIKRET ABDIĆ JE PRAVI BOSANAC, ON JE PRAVI BOSANAC !