Procjene u iščekivanju izvještaja EK
0
Zapadni Balkan: BiH najviše zaostaje u eurointegracijama
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU je mirna okupacija...ne evropi!!!
Pa moramo zaostajati kada u FK. Sarajevo dovode golmana sa četničkom tetovazom, Srbi svoje, Hrvati svoje samo mi poglupi ko i uvijek ....
To je zato sto nasi politicari gledaju samo svoju korist a ne sta je dobro za narode u ovoj zemlji.
ali zato mi imamo listu islamofoba...
Molimo Boga da nas EU okupira...Sta to mi mozemo trenutno ikome ponuditi?? Imamo resurse koje ne iskoristavamo, imamo ljenguze koje svakodnevno po kafama se zale na losu situaciju. I podvlacim, o kafama...Trebamo se trznuti, i mrdnuti guzovima i nesto uraditi.
u vijecu europe sam (student na master studiju iz mejdunarodnih odnosa) postavio pitanje celnicima COE kako procjenjuju napredak BiH kada su u pitanju europske integracije. odgovor je bio da je politicka inertnost bosansko-hercegovackih politicara koji su na vlasti izuzetno zabrinjavajuca, i kako je evidentan nedostatak volje da se drzava uhvati u kostac sa enormnom korupcijom, kao i opseznom reformom pravosudja. njihova procjena je da bi BiH najranije mogla dobiti status kandidata 2019.god.
Nije EU kriva, vec nas narod. Prekinite svaljivati krivicu na druge, samo smo krivi sto nam je ovako. Niko na ne nagovara da radimo sranj...vec ih sami radimo.Razmisli malo.
BiH ide ka totalnoj propasti. Nisu krive nacionalne manjine ni vecine, kriv je narod koji se ne trudi, koji je lijen da promijeni svoju situaciju, kojem izgleda odgovara da tapka u mjestu. Daleko smo mi od onih zlatnih kasika. Predaleko.
Koja to jos drzava u Evropi ima tri azdaje navlasti...?!!! SRAMOTA NEKA TE JE EVROPSKA UNIJO STA SVE RADITE VEC DVADESET GODINA DRZAVI I GRADJANIMA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
A o pjeni bjesnilu fasiste-kriminalca- mafijasa-diktatora Dodika i ostalih da i ne pisem...!!! Ustav Republike Bosne i Hercegovine...!!! D E M O K R A C I J A...!!!
TO NISU GUZOVI TO JE TONA TERETA KAD DODJE KUCI SPAVA NA DVA KREVETA
ma jok ba kaka evropa,hoce da nas okupiraju,a ako nas okupiraju gotovi smo.oni se nas boje,nase pameti,lijepote,naseg obrazovanog programa (ja sam visoko obrazovani intelektualac pa znam).Evo bas pricaju na kafi Dervo-mesar,Hapa-saner,Goja-piljar i jos neki da ce nam kapital doci sam odsebe samo treba cekati i zadrzati vako stanje.Kaka ba Evropa,neka nama naseg rahatluka,postenja,istine,tolerancije,lijepote...
PA KAKO CE IMATI PROSPERITETA BIH-A KAD JOJ JE DIKTATOR-FASISTA I PRDDSTAVNIK SERVO-SERBA GENNOCIDNOG NARODA \'Niola Spiric\' NA VLASTI 5 GODINE I TAJ KOJI JE POSTAVIO RUSITELJE BIH-E PO BRISELU, NATO-trisic Babic itd...
Čuj najviše zaostajemo?! Ja cijelo vrijeme kontam ima neko gori od nas...
Pa BiH ima Srbe!Iste one koji rade sve da BiH ne napreduje kako bio je prikazali nemogucom?!Pa u fudbaklu je Dodik naredio-Srbin selektro mlade repke-zvati igrace iz TRECE lige RS ali ne one koje igraju po SVJETSKIM klubovima a ima ih hejbet koji ZELE da igraju!Jer BiH moze postici neki USPJEH ,sta ce onda diktator Dodik??Isto i sa politikom.ON i njegova g.a.m.ad su VAZDA PROTIV.Gotova prica!Bez Srba BiH bi daaavno bila u EU.HRvati su probosanski orjentisani,normalan narod,cjeni svoju DOMOVINU i za nju se velika vecina Hrvata bori-.Ali im DODIK pomaze da je \"zamrze\".Njega,Majkicku,Vasica treba KOKNUTI i eto rahatluka!
Gdje ces ne zaostajati ljudi dodju i vide torpedovci samo na virslama, bez struje, vode, po ulici spavaju, ocrnise nam grod skroz.
Tamni vilajet