Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna je vojska gdje si ti vojnik,sikter majmune
Djikanska posla, sve protjerati iz drzave
nije ovo vidjelo vojske xd ne mogu svi skupa uradit 15 sklekova
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I ONI ce sutra "braniti" drzavu i ustavni poredak....drzave koju ne priznaju niti postuju odluke Ustavnog suda...ali ce naravno od te iste drzave primiti platu?!?!
@BHRealnost3, jok eto vi ćete braniti, eto branili ste što ste branili i šta ste obranili, vi i država, smeće nerad nered, samo prigovaranje, drugi su vam krivi za sve. Da nije srba i hrvata na šta bi ličila ova država. Svaka čast Tuzli i okolici, te sjeverozapadnom dijelu BiH
Vidi mu glave ko oni sa Tv Kiss... Papak sesci.. Sigurno ima one cipele skije
Zamjenik ministra dao naredbu da se ne poštuje odluka Ustavnog suda! Ko je on u zapovjednom lancu Armije i kako je dao naredbu, pismeno, usmeno, kad ih je jutrom postrojavao... :) Smješan je... on misli ovo crtani film :)
Borise crni Borise sta jos uvjek radis na poziciji ? Ostavka hitno! Ti si na toj poziciji da stitis suverenitet i to. integritet BiH A NE DA GA PODKOPAVAS!!
Ovog četka treba momentalno procesuirat... Pozivaju se za nekakvu odluku Skupštine šumske , a znamo kako je formirana večina u toj tkz.skupštini, i kako se tamo donose odluke...
"Heroja" pod hitno na saslušanje pa u zatvor....Čuj "on" je naredio, mamicu ti chetnichku....
Vojnici koji su izlazili na referendum u uniformama trebaju se kazniti.
Glasanje na referendumu ne spada u opis radnog mjesta jednog vojnika ili oficira p tako ni ti ne mozes naredjivati sta ce oni privatno raditi. Da ki bi ih kaznio kojim slucajem da nisu izasli na regerendum? Ako bi, onda mozes poceti kaznjavati sve one koji to nisu uradili, pa sretno.
Zamjeniče ministrice odbrane BiH za upravljanje resursima, nisi ti tu gdje jesi da daješ naredbe nego da upravljaš time što ti je povjereno, ova država kakva je takva je ima svoje zakone i treba ih poštovati. Menadžeru bolje bi bilo da vodiš računa o dotrajaloj opremi, neadekvatnoj ishrani i lošim uslovima života i rada svih pripadnika OS BiH . Eto ti si mi dao naredbu nadobudni konju nepismeni
ko si ti da izdajes naredjenja...
Izbaciti sve cetalje iz OSBIH, a Jerinica razrijesiti duznosti..
ZAmjenik ministra dao naredbu da se ne poštuje odluka Ustavnog suda ! ONO KAO EVO NAS SVIJU, PA NAS SVIJU OSUDITE ?? Ministrica koja je bila na sudu, A SUDIJA BRANKO PERIĆ tvrdio da RAdončić nije za pritvaranja OSLOBODIO MINISTRICU sa obrazloženjem: To je koješta.
Pa evo to koješta izazvalo ovo koješta, a šta će tek koječega izazvati REFRENDUM kojeg su vojnici podržali, najbolje je objanio SEFER Halilović za koga je sudija Perić apsolutno tvrdio da je osvjedočeni koljač a HAg ga oslobodio svih optužbi ! PErić kao prvorangirtani UDBAŠ i Dodikov potrčko treba da postane predsjendik suda BiH a alternativa Salihović popušio ! http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/otkrivamo-salihovic-i-peric-najblizi-fotelji-predsednika-suda-bih/bw3nz0y
odlicno , nek preuzme odgovornost
Pod hitno Armiju RBiH odvojiti od ove terorističke organizacije iz R Genocidne još će nas neko poistovjetiti sa đikanima
upravu si. treba to razdvojit. vama svakako dolaze skolovani oficiri iz sirije. mali mudzahedinci
Kakav glupan. Gdje u zakonu piše da neko može izdati naredbu da se izađe na referendum? To je isto kao da zapovjednik izda naredbu da se ide na Džumu.
Cuj ovog debila, Postoje pravosudne institucije koje će utvrditi je li prekršen Ustav BiH ili nije i ja neću u to da ulazim.. pa zar si toliko glup.