Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jos jedna stvar za ovog \"jeste jeste\". Jarane..Srbi i Hrvati se nikad nisu mogli ni smisliti...idi bolan nebio u skolu i nauci historiju BIH...a i stare Juge sto se toga tice.
ma jarane...ne mrzimo mi srbe..ni hrvate. Fini su i jedni i drugi. Mi ne podnosimo cetnike i ustase..a ni nase nacionaliste. Sto se tice Kosova, ja siptare podrzavam..oni su i prije imali autonomiju koju je Slobo ukinuo, pa ste kosovo probali etnicki ocistiti i eto...ne moze sa genecid nagraditi. A ovaj insan \"jeste jeste\"...jado moj jadni. Zao mi je tebe! Alaha mi! :)
Dobro bi bilo ,da BiH podrzi stav Srbije,jer time bi se potencijalno ocepljenje RS zaustavilo i zivot u \"multi etnickoj\" Bosni jasno nazirao. Ne ide mi u glavu jedan isti narod sa verom u jednog Boga,pod tri razlicita \"verska kluba\" i da se toliko mrze!? To samo podpomaze \"krvopijama\" na sve tri strane da vas vise izrabljuju, normalan narod \"sitna raja\" trpi. A osobe koje sebe same ne mogu da nadju u svojoj sredini salju lude poruke....
Niste normalni oca mi, izgleda da ove nase srbe vise boli kosovo nego one u srbiji. Boli i nas republika srpska al sta mozemo (kad je aljo potpiso)
@Hrvat San o Hrvatskoj do Drine ti je unistio Tudman tako sto su Srbi napustili pola Hrvatske i preselili se u Bosnu,ali ne daleko od granice sa Hrvatskom i time ucvrstli svoje pozicije da vise nikada i ne pomislite o Hrvatskoj do Drine.Oluja je bila samo sminka naopakoj Tudmanovoj politici.Dok je slao svoje bojovnike da dijeli Bosnu sa Milosevicem i ubijao bosnjacki narod Milosevic je pravio Republiku Srpsku.Nisam osjetio ni povjetarac a kamoli OLUJU u Bosni.Zato nemoj se pozivati na politicke spletke,nego na politicke promasaje onih u koje se ti kunes i zog kojih mozes samo putem intrneta pozdraviti banjalucane,a sa bosanskim pasosom i hrvatskom zastavom se mozes slikati samo u Zagrebu.I na kraju da kazem,nemam nista protiv Hrvata,ali moras priznati da sete se borili za Hrvatsku do Drine i tu vas je Milosevic pobijedio
@jest,jest po cemu ste braca vi i Hrvati,po ocu,majci ili i po ocu i po majci,ili mozda po krvi koju ste im poili
EEEEEE JADNI JESTOMIRE, JEDINI KOJI OVDJE MAŠTA SI TI!! JEBLI TEBE SVI MUSLIMANI SVIJETA, ŠTO SI NAVRO NA LJUDE?? JEL TE KOJI JEBO U GUZICU, PA IH TOLKO SPOMINJEŠ?? JA SE NE RADUJEM REPUBLICI KOSOVO- JA SAMO KONSTATUJEM DA JE TO NEZAVISNA DRŽAVA I ŠLUS! A TAKO SU ČETNICI (NE SRBI, UTUFI TO SEBI U GLAMU SMRADU JEDAN FAŠISTIČKI- SRBI NISU ČETNICI) GOVORILI I ZA REPUBLIKU CRNU GORU- PA ODE! PA NEĆE REPUBLIKA KOSOVO- PA ODE! A REPUBLIKA VOJVODINA I REPUBLIKA SANDŽAK ĆE SE ODVOJIT NE ZATO ŠTO SE NEKO TOME RADUJE, NEGO ŠTO NEĆE VRIJEDNI LJUDI TIH DVAJU DRŽAVA HRANIT NERADNIKE I FAŠISTE ŠUMADIJE I BEOGRADA!!! RASPAD SRBIJE JE NEMINOVAN, A TO ZNA I BIVŠI RADIKAL NIKOLIĆ KOJI JE POBJEGO IZ ŠEŠELJEVE STRANKE, JER ZNA DA SLIJEDI RASPAD SRBIJE I NJEN NESTANAK SA POLITIČKE MAPE SVIJETA. TADA ĆE SVI PROBLEMI BALKANA I EVROPE BITI RIJEŠENI, KADA SMRDIJA- POSLJEDNJI BASTION FAŠIZMA BUDE UNIŠTENA!!! TO ĆE SE DESITI DO 2010 GOD I TO VEĆ SVI ZNAJU.
kao sto rekoh ranije jos samo braca Hrvati da se otcijepe, a sve su prilike, e onda ce mir i blagostanje da zavlada. Radite vi muslimani na tome punom parom. A i treba tako, svako sa svojima. Pa kom\' u odbojci, kom\' u kosarci ;)
eto moja ideologija trune, a tvoja o cjelovitoj Bosni ce da zazivi. Ako nije zazivjela \'95 prije Daytona, nece ni sada sigurno.!!!!! Radujes se ideologiji o nezavisnom Kosovu (koje jos uvijek nije rjeseno) i jos bulaznite o otcjepljenju Vojvodine i ko ce ga jos znati gdje vasa masta stize, a da vam je cjelovitu Bosnu, :))))))).......moRe al\' malo morgen Doduse nije zabranjeno sanjati......jos!
JEEESTOOO, A DE TI NAMA KAJI KOLKO JE JADNE SMRDIJE- SRBIJE OSTALO U % OTKAD REPUBLIC OF KOSOWO IMA ZAKONSKU KONTROLU I ODKAD JE REPUBLIKA KOSOVO OTJERALA ČETNIČKE TERORISTE??! AAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA !!! ;-) ;-)
OOOOO \" jest,jest\" napaćeno čeljade, nisi i svjestan kako tvoja nacionalistička ideologija polako trune. Busanje u prsa ti je sve što je ostalo. Jadno cccc...
Al zaboravio Dodik kako OLUJA sa Dinare puše!.. Zaboravio kako Hrvati tjeraju i kakvo je hrabro srce hrvatsko i da on ne bi danas Laktašima smrdio samo da nisu hrabri bojovnici zaustavljeni političkim spletkama, davno bi se šahovnica sveta vijorila iznad Paprikovca... No, nikad kasno nije, vi samo recite... Pozdrav svim banjalučanima i domovini Hrvatskoj!
@True kojoj Bosni jado, i ovih 51% vam je upitno, suti poklopi se usima, da ne bi po njima dobio.
„Nismo očekivali od susjeda da će ostati neutralni u ovome što je bitno za stabilnost cijelog regiona“, rekao je srbijanski ambasador koji smatra da je realnost da BiH nema usaglašenje stavove o pitanju međunarodne politike, ali da to nije dobro. Nema vise konja, konja koji jure,,, more mars i ti i kosovo i sva srbija, kakve crne podrske, vidjeli smo mi dosta logisticke podrske u ratu, samo u pogresnom trenutku i pogresnoj strani... Jos vojvodina i mirna bosna brate... a ovi avlijaneri nek laju do sutra.
pod hitno SVI na pregled.