Antifašisti u Mostaru
0
"Zaljubljeni u slobodu"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan vam praznik Mostarci!
@ Sarajlija Hvala. Haj\' sad ce i vam brzo... :) Mada se Mostar nikad nije ni oslobodio kako treba. ;) DOsta je samo pogledati partizansko groblje u Mostaru.
@ Mostarac - ma znam braca sve, a i Rođeni sam pa me znači sve skupa golema ljubav veže za Mostar, ali neka, ja vam čestitam prvenstveno na duhu po kojem ste daleko poznati, a kojeg je anti-fašizam samo jedan dio. Škutorija vam se poput škorpija razmilila po gradu ali neće ni oni zauvijek... M U S - V D G!!!
Bravo Hertzeg. Vidis kako smo mi zalupani. Zato sto su zapadni \'ercegovci uvijek bile uch_e a istocne ch_ete, mora da je i u Mostaru bilo \"samo\" medjusobno klanje. Nikad tu partizana nije ni bilo! Koja logika covjece!? Hahahahha, je li ovo opet neka gripa hara? Puhni vjetre malo s Neretve, pa rastjeraj, BAGRU po Mostaru! BTW i Mostar je bio pod Talijanima i domacim izdajicama do 1945. Nije Svabe ni okusio. ;)
PS: Antifašizam smo imali dijelom u porobljenoj Dalmaciji, u Isti i Sloveniji. Sve ostalo ej bilo samo jedno obično balkansko mešusobno klanje. Amen.
Bolesno. O kakvom antifašizmu je uopće riječ? Odakle vam to, ako tamo nije bilo Talijana? Crtić...:)))
ovo koordinirano sa josipovicevom nagradomkoja se isto zove sloboda igrali se udbaši nasred zemlje bosne
@PODVALA Tako je! Sad nam je puno bolje. Hahahaha
Islamofazisam u Mostaru? 8-) Ma kako da ne. Svaka druga ulica nosi naziv nekog islamskog fasiste na oslobodjenoj teritoriji Mostara. Drugi narodi se zatvaraju, vode u konc. logore, tjeraju iz kuca radi \"razlicitosti\" i \"necistoce\".Na zapadnjoj strani Mostara ovoga, hvala Bogu, nema^nit\' je ikada bilo! Hahahaha Ko vas ne zna, skupo bi vas platio! Grrrrrr!
koji ba antifašizam i ofucane crvene parole jestel vi normalni??????????? isto mao ce tungova kina hebote umjesto da se dignete protiv CRVENE udbaške bande koja je samo promjenila dresove 92 i sve ostalo na starom, vi jurišate na vjetrenjače
Hvala što ste mi izbrisali post, to je bilo stvarno \"antifašistički\"
Ustajte vi zemaljsko roblje,svi suznji koje mori glad....
Svakako sretan praznik Mostarcima ali nazalost fasizam u Mostaru je jos prisutan i bojim se biti ce jos dugo,,dovoljno je prosetati gradom da vam bude jasno,tu su jos nazivi ulica po fasistima iz drugog svjetskog rata o kukastim krizevima i ostalim fasistickim simbolima da ne pricam.
U nas bi nasi \"susjedi\" samo da usaglasavaju, a sto mogu sami nikoga i ne pitaju.. ma dajte..ko ga mi foliramo vise..tj.koga Vi folirate vise..
Bravo Mostarci, a sada puske u ruke i tjerajte USTASE ! Momentalno !
I haj ti zivi sa ovim, juce potpisuj protiv majorizacije..a ono danas ovako: http://www.bljesak.info/content/view/68917/158/ Pa ko je lud ovdeje ??