Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smetljari!!!!
I ovo ovog dvog kolegu http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/radeljas-se-pohvalio-zlatnim-satom-od-70000-eura
Ovim se baavite http://www.avaz.ba/vijesti/teme/gavrankapetanovic-zaposlio-60-radnika-bez-konkursa
Zasto imam osjecaj da ce ova vlada eksperata donijeti zakon koji ce jos vise ugorziti Sarajevo taksi i ostale legalne taksiste... Nesto mi sve mirise na neki takav zakon...
a nista o grasu jutros koji nema para da registruje onih 10 novih minibusa?
i trebamo vjerovati da ce ka oopet nesto uraditi,ma nema nista od toga,nas Zeljkovic i bubica za gras lazu vec mjesecima,a mi vise nemamo nego sto imamo prevoz,kao u divljini smo,samo tramvaji rade,ko je u ruralnim placa taksi i pjesaci,oni polako ali siurno unistavaju gras,a i ovu zemlju..
T ost ovlada KS radi je samo preljevanje iz supljeg u prazno i nista drugo...oni su i napravili probleme sa nasim gradskim saobracajem,sve kao nalaze neka rjesenja koja traju mjesec i evo nam opet svaki tren treba poceti blokada saobarcaja.
koliko je ova vlast sposobna i odgovorna upravo govori stanje u prijevozu u gradu, gras se raspada krivicom vlade a taksisti rade kako oni hoce jer ih niko ne kontrolise