Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendum secesije genocidnog vilajeta ce preduhitriti oktobarske izbore odnosno imamo rat prije Izbora ako Dodik i veloksrbi krenu u tu avanturu a zakon o referendumu je upravo izglasan s tom namjerom,....sve ostao je uvertira i priprema za secesiju ,.....takode izbori bez promjene ustava ce biti proglaseni nistavnim od strane MZ i nece biti uvazeni jer je BiH izgubila tuzbu od Fincija a sto nas obavezuje na promjene ustava BiH.Mi smo u potpunoj blokadi i presi izmedu MZ i anti BH neprijatelja koji ce iskoristiti sve to da izvuku beneficije,...
---G-ine Inzko,pocinjee upotrebljavat \"entitetsku imovinu\"??? nece NIKAD bit eniteteske imovine vec SAMO drzavne imovine BiH-e. nema podjele drzavne imovine BiH-e po entitetima jer bi to bio KRAJ drzave BiH-e! a mogu vam naglasit G-ne Inzko da je vas stav vise neg mlak, blag i suptilno pro-srbski SANU ideologije, jer Vi ste trebali odmah po prvoj deklaraciji genocidnih politicara stavit do ZNANJA da ne moze bit NIKAD pitanje o referendumu i retorici koje moze spomenut referendum u jednom entitetu.Pocinjemo ozbiljno da razmosljamo mi koji smo pravi demokrati,kosmopoliti i tolerantni da nas svi ukupno, vi, EU-a,pojedini Bosnjacki politicki lideri smatrate ovcama i to one glupe, slijepe, naivne.BiH4EVER!
vala smrdi stvarno ste se podigli do kur....dobicete vi hladan tus da se te vase krvlju natopljene oci malo isperu....treba se priprem,ati i mazati oruzje.
OOO TURADIJOO hasahah nikad za nikad da se naucite pameti kazete treba da uzmete stvar u svoje ruke evo ja vam dajem tu stvar moze i u ruke i u usta zvaljava pogresne ste saveznike odabrali nelegalnim referendumom 92 primili sta glavne udare na sebe umjesto hrvata koji su vaz zestoko .nag.u.z.ili vi ste hrvatskoj napravili 92 drzavu a sebi unistili tako to rade lukavi latini kao i ovaj boris sto komentira tipican primjer guranja muslimana protiv srba e pa vi vidite kud vas je to odvelo bosnu ste vi ubili 92 i ona nepostoji osim u vasim supljim glavama HVALA TI ALIJA NA REPUBLICI SRPSKOJ
Doktore malo sam neodlucan.... ili nisam?
Koga ne interesuje politika Boga mi ce se politika bavit njime!
Ti treba da se kupiš kuči.
može bit a i nemora da znači :)
Samo je ocigledno jedno, u BL prije deset godina mi nismo mogli ni sanjati da spomenemo referendum. Iako je bio san, nismo ga mogli sanjati. A sada? Sada se rezolucije raspisuju, nema veze hoce li biti ili nece, Srpski narod se ohrabrio sa ovim potezom i idemo dalje!! Kraj Bosne nije upitan pod piitalje \'je li moguce\' nego \'kada\'!! :)
Pottpisujem. Sve si u pravu jarane .Naravno da se kuha jarane .
upravo to majstore!
Sad tek vidim da nije bezveze gospodin Mesić izjavio da bi presjekao koridor. Zna on sigurno da se nesto kuha u MZ i okolisno nas upozorio. Eto referenduma eto Inzkove izjave oko istog,pohvale nsrs i dosta toga. A nasi gladni kreteni se ucutali grabe li grabe,jer znaju da ce BiH opet vrisnuti pa da se nafiluju KM i bjezanijom. Narod shvatite ozbiljno mnogo sta ne desava se ovo bez veze ima nesto zbog cega se mozemo za glavu uhvatiti mozda kasno.
Oj neno, neno, yebo li te bog!
Sto se tice Intzka, njega treba sutnuti u jodlersku guz*icu, tacnije dati ultimatum OHR-u, ili ce kaznjavati krsenje Daytona, ili Daytona nece nikako biti, a to znaci entitetskih granica. Doslo smo u tu fazu. Nema lijevo, nema desno, ostro i na prvu. E sad pronazliti opravdanje da hasoman nije hasoman, nego samo da se malo fiksa, to nikome ne koristi. @11.02.2010. u 17:39, prvo da ti kazem, dabogda te cet*nici spustali u govnljavu Miljacku kukom, drugo ja ne zelim rat, trece rat je nesto sto se izbjeci nece niti moze, cet*nici ce ga opet izazvati, samo je pitanje vremena, trece ja polazim od toga da odes sad i da otkines dio Njemacke, 99,99% Njemaca i starih i mladih, i zena i staraca i djece bi bili za nasilno vracanje tih teritorija pod njemacku jurisdikciju. Jasno i glasno. Sto znaci, nisam ja taj koji je tu nenormalan, nego ti kretenu. Ako si Bosnjak ili mjesanac i nemas posao skontati ces to brzo na 24% BIH, a ako si cet*nik sto najvjerovatnije i jesi, see you preko nisana.
Mozda ce biti odrzan u Srbiji hahaha