Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@steppenwolf, Jak komentar i u pravu si. Isto tako predizborni radovi, skoro sve u nešto što neće donositi novi kapital, nego neka infrastruktura. Jedino Emina D. dade steone junice, ali i to da bi kupila glasove u Trnovu. Eto, nisam znao u kojoj je stranci, ali sada posredno znam da je to Stranka za Trnovo, pardon, SBiH. Hajrudin Ibrahimović, maš. ing., dok je bio u Ministarstvu za rad i soc. politiku imao je nekakvu akciju sijanja heljde, organske, da bi pomogao socijalno ugroženim. Yok, ja znam za slučaj da je radnik soc. službe iz Ilijaša upotrijebio ta sredstva (kredit ili donaciju, ne znam) da on zasije tu heljdu, a stvarni soc. slučajevi su izvisili. Slučjno, ili ne, ministar Hajrudin tamo u Ilijašu, na Nišićima ima vikendicu. Ne znam iz koje je on stranke, ali skoro svaka akcija, bilo šta da radi, obavezno je tu i ona poznata klauzula IMT, ima\'l mene tu. Nek crkne ko god da je glasao za ove i ovakve, a naročito oni koji nisu ni glasali!
DAJTE LJUDIM PODSTICAJE ZA RADNA MJESTA ZA PROIZVODNJU PRESTANITE IM TUTKATI NEKU SIĆU I UGROŽAVATI BUDUĆNOST SVIH GENERACIJA STALNIM ODLJEVOM ŽIVOG NOVCA U POTROŠNJU NAUČITE NAROD KAKO DA LOVI RIBU, ODMAKNITE VIŠE OD SOCIJALE