Inzko o prijenosu nadležnosti
0
"Zaključke Skupštine RS-a staviti van snage"
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@pipo bosnac preuzeo religiju, a nije otvorio turcima pi..cccc..ku))) AAAAhahahahahaha
Musliman prica o korjenovima !? MUHAHAHAAHAAAAAAA!!!
Zna li nam neko lijepo objasnit porijeklo srba i imena srbija?! Od kad postoji ko nacija,drzava,porijeklo gena i plemena?! Nemaju korijena hajd nek mi neko dokaze da imaju?! BOSNA4EVER!
hihihihi))))) ovi cvetnici hoce da se odvoje) a neznaju se jednom odvojiti od naseg portala))))) poozzzzzzz
Ovo bi moglo biti mac sa dvije ostrice. Iskreno se nadam da je ovakav zahtijev dobro iskalkulisan i dogovoren sa dodikom i tadicom inace bi mogao vrlo lako da dovede do nove krize u napacenoj zemlji. Mislim da napredak mogao vrlo lako da se zakoci jos vise ako bi srbi izaski iz bosanskih institucija. Vrlo nedemokratska izjava. Nadam se samo da ce po narod sve da se dobro zavrsi.
go home
@skydiver Vidiš kako tip otvoreno govori kako je nastala genocidna tvorevina,stvarno ide u detalje.......
@rs Mnoge stvari priznaješ što mi je drago,šta se desavalo za vrijeme Turske vladavine me puno neinteresuje,znam samo da su sve Dzamije na teritoriju pod karadzicevom kontrolom srusene (oko 1000 vjerskih objekata). Dzamije se fala Bogu obnavljaju i bit ce ih i vise i bit ce ljepše uinat dušmanima koji ih porusise. PS.sve ce dzamije biti obnovljene i vise ih niko nikada nece moći rušiti,pogodi zašto.
@RS mozes sanjat mozes lajat mozes svojom iluzuarnom crkvom s cetiri c imat projekt velike svrbije neces neces zapamti primitivcu krvolocni!
@RS Meni je drago sto se ti javljas ovdje.Pusti ove majmune sto ne znaju sta pisu i izmisljaju gluposti. Samo ti fino nastavi gdje si stao, napisi, da svi ovdje vide, kako su srbi koje ti predstavljas fin narod, narod koji se dici postupcima nepristojnim i za Zulu pleme, ubistvima djecaka i djevojcica koji ni oci nisu otvorili kako treba. Pokazi ti nama kako vam se svijest nije razvila u zadnjih 500 godina, nauci nas kretene kako se trebaju rusiti bogomolje, pokazi nam kako cemo dalje, jer bez tebe i takvih kao ti mi nebi znali ni disati a da o ostalim tezim problemima i nepricamo. MOLIM TE samo nastavi, prosvijeti nas.
Zašto bi Hitler rušio džamije kad ste mu vi bili saveznici ? Rušio je Hitler crkve. Juče je u BL otvorena jedna koja je porušena u II svj. ratu. Kako ste čuvali crkve vidi se u Mostaru a pogotovo se vidi tokom Turske vladavine. Nismo vam vratili ni 10% zla koje ste vi nama nanjeli. Nećemo ni vraćati ako nam se sklonite sa puta ali ako vas još jednom sretnemo na putu.... Da samo znate koliko se gadite svakom Srbinu ne bi nam se ni obraćali.
@rs Znači kako ja tvoj odgovor razumijem to su počinili fašisti.. Hitler nije dirao Dzamije u Banjaluci.. Znači oni koji su rušili Dzamije po Banjaluci su gori i od hitlera... Drago mi je što si priznao. Oni koji su čuvali crkve drugih naroda su znači dobri ljudi i dobra nacija. Trebaš se i ti na to ugledati da nam svima bude bolje. PS. Dzamije će biti sve obnovljene i više ih nikada niko nece moći rušiti. Pogodi zašto.
Hajde Incko smjenjuj Dodika, Covica, Tuntica, Muntica sve njih smjenjaj pa da se svi povuku iz sarajeva i onda si zavrsio poso. nema onda razloga da ostanes jer ti niko u sarajvu nece ni bit osim onih koji te i inace slusaju. Jel tako? i cim ti njih tako raspustis ovdje ce namah sve da procvjeta i bice sve nedjeljvio i suvereno i na parvom putu za tamo gdje ste nas sve ove godine sa toliko ljubavi usmjeravali. cestitke od mz vratnik
Vrijeme je da se genocidna tvorevina rs ukine za sva vremena.Da Bosna i Hercegovina funkcionise ko sve druge normalne drzave. RS vec godinama sprecava svaki napredak nase drzave u svakom smislu,politickom,ekonomskom,kulturi i miru! Visoki Prestavnice nase zemlje Bosne i Hercegovine ukini postojanje Rs-ke i dajte nam jednog predsjednika,,jedno ministarstvo,,jedan parlament,,jednu policiju! VRIJEME JE! Bosna i Hercegovina ima svoj USTAV vec od 1992-ge godine,drzite se njega! BOSNA4EVER!
Još malo,još malo pa će vam čika Inzko reći da nema RS a onda pravit neke republike u Beogradskom pašaluku(hahahahahahahah)