Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da pripojimo BiH uz Srbiju pa da uopšte nemamo administraciju. Je bo ovu državu ! SFRJ zakon !
Ko pita ovaj narod? Kakav referendum? Može da bude 100 referenduma biće onako kako stranci kažu i nikako drugačije. Već kad je tako, onda je najbolje da cijela država bude bez entiteta i bez kantona, da odlazi manje para na administraciju. Oguliše nas pošteno!
POD HITNO RASPISATI REFERENDUM O OPSTANKU OVE DRZAVE. KAKVI BUDU REZULTATAI TAKO SE TREBA EUROPA POSTAVITI, A KOLIKO JE POZNATO DVA NARODA NE ZELE OVAJ VILAJET .
Ukinuti tebe i takve. Ko hoće pod zemlju, neka ide i riješen problem.
Ukinuti genocidnu smrdsku i to je to, rijesen probleme ko hoce da zivi u BiH hoce ko nece moze da ide.
jhhebat cemo vam majku prisjec vas na posavskom koridoru i posavina nasa a rs u 100komada...........hahahaha
Dodik je 100% u pravu Samo napred Predsednice
Hrvati i Srbi trebaju poturice prognati u Tursku!
Da smo samo skupa bili sve vrijeme rata i da nije bilo bezpotrebnog rata izmedju Hrvata i Muslimana, danas RS-a vise ne bi bilo!!!!!!! A Oni bolje da cute i poklope se usima jer ako bude belaja ovdje onda se ide do kraja. Nije ovo vise 92, kad nespremni docekujemo rat!! Samo se vi ocjepite ali znajte da ovdje ima ljudi koji bi to jedva docekali, pa da stave vise tacku na tu genocidnu tvorevinu. BUJRUM :)
deblji kraj ce izvuci narod, a krivicu snose svi jednako, tako ti je to. Za ljubav i rat uvijek treba najmanje dvoje.
I Dejton je bio nametnuto rijesenje, tako da me nimalo ne cudi da ce biti jos nametnutih rijesenja. Vidjecemo ko ce izvuci debli kraj, onaj ko saradjuje ili onaj ko se opire.
RS politicarima treba dati \"sakom medju rogove\" jer je to jedini jezik koji oni postuju. Sve ostalo je gubitak vremena, Pitajte Hrvatsku.
I nije \"da bih ga\", ide ovako: Ja bih, ti bi, on bi, mi bi, vi bi, oni bi.
http://fokus.ba/vidi.php?rub=2&vijest=21076 BiH vještačka tvorevina E. R. F. | 03.06.2009 20:00 Američka administracija je inicirala rat u Bosni i Hercegovini i potom pokrenula bezočnu agresiju protiv Srbije, da bi se mapa Balkana prekrojila u skladu sa hirovitim željama donosilaca odluka u Vašingtonu, a ne shodno stvarnim interesima SAD, kaže dr Daglas Bandau, savjetnik bivšeg predsjednika SAD Ronalda Regana. - Poslije milijardi dolara američkih poreskih obveznika koje su straćene za taj cilj, američki interesi na Balkanu ostaju beznačajni - kaže on. Prema njegovim riječima, stvarni američki interesi na Balkanu u najboljem slučaju su minimaln
Kao, pametni ne vole pare...mada lupetas ko maksim po diviziji...optuzujes Incka za korupciju, ili bar one prethodne, a oni ti izbore i to malo drzave sto imas, da nije njih ne bi ni to...eto zahvalnosti...bas i oni znaju za koga ce...ehhhh...