Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3000 KM dzambo plaka. Sramota stranaka u ovom vaktu!
Glasajte za opoziju DF koja je svugdje u vlasti, ali je ipak opozicija... Ublehaska stranka
Dzambo plakata svugdje, a svaki je 3000 KM i kod njih i SDA i cunamija onog Radoncica!
Molim sve potencijalne donatore da svoje donacije dostavlaju na Postanski Pretinac Ciche Budimira br 2. kako bih Cicha smjestio na sigurno.
Vlada je kako ja znam uplatila 10 miliona za ugrozena podrucja... USAID i ostale organizacije koje su obecale pomoc na donatorskoj konferenciji nisu ni marke dali. Jedino sto znaju je pricati o pomoci
Ovog kriminalca je Zlatko Lagumdzija doveo u vlast, njega i Lijanovice. Kako bi istisnuo Covica i Martina Raguza.
Birokratija nam opasno koci, sve na ustrb naroda. Kako neki mogu mirno spavati?
"Posaljite vi pare a mi cemo to srediti"! To ne smije vise tao, to je bilo poslje rata pa nekim neboderi a nekom nista. E to je relacija Vlada i opcine koje su tako ponudile, pa da novac nestane i sta onda? Vlada nije htjela tako i ne treba, bolje sporije a da svako dobije, nego da se neko bogati na racun poplava i na racun naroda! A ove price je mislim dosta a pogotovo ovih politicara za promjene pa ni mrdnuli nisu da te promjene naprave, a mogli su!
Oni žele da na osnovu nesreće u popšlavama dobiju koji mandat, e Budimire ne ide to tako, iz zatvora ćeš ti voditi politiku, a ne iz Predsjedništva.
SDA jedva ceka da se para docepa, jek je izborne kampanje, pare trebaju...
Predizbornu grade na ugrozenom stanovnistvu. Onaj predsjednik Federacije a ovi svi u vlasti po kantonima i tako dalje koji i koce mnogo toga pa i ovo!
Nije vlada pasivna koliko su pasivne opcine!
HAhaha,zajedno u Promjene sa dojucerasnjim robijasem Budimirom,pa jos cojk osnovo stranku "Pravde i povjerenja",odmah sutra cim je izasao iz zatvora.PA to moze samo u Bosni.
Samo ih zanima kako da osvoje koji mandat i ništa drugo, ne biraju sredstva da dođu do istog.
MA sta ce ovi osvojiti,0,0001 % glasova ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je narod svjestan icega, ne bi odlazio ni na kakve politicke skupove, nego bi otisao tamo gdje treba i rijesio svoje probleme sa onima koji su postavljeni da ih rjesavaju. I to ne razgovorom, nego toljagom. Ali, dok god narod mahtija zastavama na skupovima i uzvikuje parole, meni se cini da situacija onda i nije tako losa...