Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IVO šta se ona pita............
koliko je meni poznato, a jeste itekako...hrvati u hrvatskoj/croaciji nisu ravnopravni...... lako cemo za BiH, postoji medjunarodni sud, pa te on pouci kako i sta. prvo ispred svojih vrata treba pomesti...
ja upravo htjedoh napisati jednu kritiku na racun komentatora i kvalitete cenzure na sa-x. ali filter mi to ne dopusta. ni jednu jedinu ruznu rijec nisam koristio i ne mogu sasvim normalan post da ostavim. a toliko bljuvotina prolazi bez problema. bye bye sa-x
Kako su ostali portali uveli obaveznu registraciju, fašističke i šovinističke rave ku se preselile na sa-x. Razmislite malo. Zašto bi vaš portal bio mjesto za B-H bljuvotine. P.S. Treba se boriti za međusobnu ravnopravnost Hrvata u BiH, nešto su mi političari Hrvati ravnopravniji o ostalih, isto važi i za ostale \"konstitutivne\" političare.
ne tjeramo ni mi, ako ti se ne svidja srpsko-hrvatska bih put pod noge i pravac matica turska...tu bih kakvu ti zamisljas neces dobiti nikada...pa ni tada ;-))
yebem ti dijete malo admine
Normalno da smo morali da se branimo i da vas mlatimo kad se je vas krivozvaljavi Tudjman dogovarao sa Slobom u Karadjordjevu kako da na najbolji nacin nam zabijete noz u ledja.S tim dogovorima ste saveznistvo sa Bosnjacima ali ste zato \"oslobodili\" takozvanu SAO krajinu...
Mi nikog netjeramo da bude sa nama....Kome nevalja u Bosni sa nama put podnoge i pravac hrvatska ili srbija....Vjeruj nece vas niko od nas zaustavljati...Ali ni jedne stope BiH necete ponijeti sa sobom....BIH4EVER !!!
daj ba papak seljacki, vec se jednom odluci hoces li biti pipo (moj racku) ili akademik ili bih ili nesto peto. koji si ti kloc yeebo ti sebi nanu grbavu u ledja.
JA SAM PIPO. BIH4EVER
HVALA GOSPODJI KOSOR ZA SVU PODRSKU BOSNI I HERCEGOVNI A SERPSKI PRIMIIVNI KOZJI BRABONJCI RUSKI EMIGRANTI SE PRESVLACE U BOSNJAKE, PA HRVATE PA SRBE PA BOSNJAKE PA HRVATE PA SRBE, LOPOVCICI GENOCIDNI! A STO SE TICE BOSANSKOHERCEGOVACA HRVATA ONI SU UVIJEK IMALI SVA PRAVA KO I SVI OSTALI GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE! NE MOZES BIT HRVAT BOSANAC, MOZES BITI ILI HRVAT IL BOSANAC! DAL JE DALMATINAC DRZAVLJANIN DALMATINSKE REPUBLIKE IL JE HRVAT PO NACIONALNOSTI? VAS DRAGA GOSPODJO KOSOR CIJENIM I BOSNI I HERCEGOVINI KO I HRVATSKOJ JE VAZNO DA ZAJEDNICKI GLEDAJU I KONSTRUISU BUDUCNOST! HRVATSKA JE PRVA DOZIVIJELA GENOCID U VUKOVARU, BOSNA I HERCEGOVINA HILJADU PUTA VISE I GORE, NASE DVIJE DRZAVE IMAJU ISTOG OKORJELOG PRIMITIVNOG NEPRIJATELJA KOJI UPORNO RADI ZA IDEOLOGIJU O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI! SRBIJA BI NASE GRADJANE DVIJE ZEMLJE DO POSLJEDNJEG ISTRIJEBILA DA DODJE DO SVOG CILJA I PROJEKTA!
JA SAM PEDER
yebali ste mecku ovaj puta muslici, nitko nece sa vama ni pod razno !!!
Sad biste sa srbima, e pa nece moci sine.
\"mame vam se nayeebeem pogane. \" Što ti je odgoj Hrvata-katolika? Je li to citiraš župnika ili su te tako roditelji naučili ljudska ništice - jadu???