Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj nisu se dogovorili, ne mrem bilivit :)
Slušaj vamo da vi Gosto kaže, ništa od onog za firaune i čivute, kad im to radu srbljad, rvati i ovi naši da ne lajem koji..., Nego zovi i Sejdića i Fincija pa nek oni rukovode sjednicom i kažu što hoće,a fiškali nek to opismene, samo tako se neće ljutiti ni srbi ni rvati, a ni ovi naši, nemogu da rečem koji i neće biti na nacionalističkoj osnovi.Fino nek firgo i čivut to urade smjeste u oni ustav ili sustav kako se to veli i eto neće dirati ni nacionalnosti ni dodika ni Čolića i mirna Bosna, a i Hercegovina obraza mi.
@Bosanac ti zivis u oblacima mala :) spusti ne zemlju, sto dalje ides povratak ce ti biti sve tezi :)
VRATITI BOSNI I HERCEGOVINI USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!
Pitanje glasi koliko ta komisija uzme mjesecno para kako se ne bi dogovorili? Inace nije mi jasno sta se imaju dogovarati kada im je jasno i glasno naredjeno sta trebaju uraditi
ma jel moguce?