Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viberom ih Zaime!
Onda je i Vajbrator, a ne vibrator. :)
čovjek vam priča o ozbiljnim stvarima,a vi se zayebavate,pamet u glavu,djeco !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Podrška za Zaima #JeSuisZaim
#JeSuisZaim #Viber #stajeovo #ljubibrat
Onda moj Zaime, ako tako kažeš! Bosanski jezik je kompletna sintetička tvorevina.............otvori riječnik Hrvatskog jezika pa ćeš pronaći riječ!
O tome koliko je Hrvatski jezik zavistan od poglavnika prijašnjih i sadanjh je neupitno. Tako da tu " nema" sintetike???. Uostalom na dvorovima i Portama se nije tražilo da se prevodi na Hrvatski jezik - traženi su bili prevodioci za Bosamski jezik. Ovo moraju da znaju komšije i sa lijeve i desne strane! To što se kod Bosanaca pojave, sa vremena na vrijeme, Jahići i slični nije partijska dužnost, već incident!
Neka ti objasni Deen Backović, glupanderu. Nekakav si kobajagi zastupnik a u javnoj komunikaciji koristiš uličarski riječnik. Teško onima koji su za tebe glasali. Sada kolutaju očima.
Bogami ZAime pazi da ti ga sustavnici ne zavuku ! Na ruskom jeziku sustavnik znači sastavljen iz dva dijela, a šuknuli ti ga preko Borjane da misliš da je hrvatski jezik. Opasni su ovi SUSTAVNICI SRBI I HRVATI :)
Zaimeeee, Pocuclaj Fuaduuuuuu.
Puši kurac i ti i ovaj iznad, da završimo priču.
De ti nama objasni kako se kreteni prave, u tome si expert ... ? ! ?
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=57705
Da je ovo drzava ti bi sto sta trebao da objasnis istraznim organima. Hebo te onaj ko te stavi u skupstinu i ti njega.
okoloskupštinski samopiši hghahahahahahaha
to su oni za ONO
Riječ "sustavnik" ne postoji ni u hrvatskom jeziku. Naime, pretražujući značenje navedene riječi u rječniku hrvatskog jezika, nigdje se ta riječ ne spominje. E, sada mi nikako nije jasno kako ovaj čika talibančić zna da riječ potječe iz hrvatskog jezika? Možda je ovo riječ iz novonastalog bosanskog jezika?
Ne seri ni ti. Ako ja kao Hrvat u poodmakloj dobi nikada nisam čuo za tu riječ ni službeno od političara ni neslužbeno od običnih ljudi, odakle onda vama Bošnjacima da istu koristi hrvatski narod?!
stjepane,bosanski jezik su govorili i tvoji stari sve do prije 80 go. kad su vam susjedi šapnuli da ste i vi Hrvati,jadniče malo pročitaj "povijesna bespuća tudjmanovske zbiljnosti ".
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaime,pitaj sina Fuada :)))))))))
Ljubi te brat
Nisi ni ti nama kako ti jedan sin dobio posao u BH Telekomu, a drugi ''sin'' nece da tadi nista, pa dobija naknadu od drzave za lezanje.
moje cetveronozno cupavo pojedalo mi pokosilo travu,a okolo pantalonozni drzac mi neko mazno.