Sindikat željezničkih radnika
0
Zahtjev za smjenu predsjednika Uprave Željeznica FBiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li iko u nasoj drzavi uopšte primjecuje sta se sve radi na našim žejeznicama, i da li je ikad iko napravio reviziju i objasnio narodu gdje su nestale silne pare sa željeznica.. Koliko Džumhur ima stanova, kuca, restorana i slicnih poslovnih prostora koje sigurno nije stekao postenim radom. Šta je s ljudima koji rade na željeznicama? Da li su slijepi ili jednostavno vlada zakon sutnje. A bilo bi lijepo kad bi ovi sto ga navodno vole, rekli to i javno ali i objasnili zasto:)) Vole ga sigurno oni koji su s njim u \'talu\'.. Pa kad ga volite, vodite ga kuci, i dozvolite da na njegovo mjesto dode neko ko ce unaprijediti željeznicu a ne vositi je u propast...
Dali ste se zapitali da li radnicima na zeljeznici treba plata i dali oni zive samo o vazduhu.Munir Spahic moze da prica sta hoce jer ima platu oko 2000 maraka za svoj nerad i samo se bavi sa masinovodjama koji je i on sam bio pa kao da on nikad nije vozio vozove i nezna kako je to mukotrpan posao sjedeci na lokomotivi i preko 12 sati,neka ga je sram.On se bori za krug neradnika koji imaju srednju skolu a nose platu visi skola.Sindikat se ne bori masinovodja samo za sebe nego za ostale da se isplati plata za maj mjesec a Spahic pravi namjerno razdoe medju radnicima kojeg pravi unazad 10 godina.Vjecni predcjednice Sindikata Zeljeznica neregistrovanog prepusti drugom da radi taj posao i ne stvaraj o sebi kult i mrznju prema drugima koji barem rade a ne sjedi u kancelariji i prima platu koju nisi zasluzio.
Tako željezničari, razmišljajte dugoročnije i sagledavajte probleme dublje...Džumhur bi mogao ovako još 20 godina, a vi bi došli do prosjačkog štapa. Budite uporni u svojim zahtjevima!
Kad im vrate Brankovica!!!
gospodo, kaće oni \"tal\" vozovi...
A upitali iko Narcisa kako je sagradio apartamne na Boračkom jezeru preko svoje familije u Konjicu?
nesto ce se rijesiti
potpuna LAŽ da je vecina željezničara uz ovaj sindikat. Većina željezničara nema pojma niočemu. Hoće banda da slomi Džumhura, kojeg većina željezničara voli i cijeni.