Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE niukom slucaju,je netreba ranije pustati -nego joj treba produziti poto je jako opasna za RS jer je uspjela ove sadasnje protivnike SArajlije nagraditi distriktom/ BRCKO/ TE JE ZA NAGRADU dobila samo 11 a da im je igrom slucaja dala i BanjaLuku dobila bih jos 2/3 puta toliko pa bih joj mogli nici i novi zubi i dosta se pomladiti pa dopuniti skolovanje,pa bih joj komsije dodijelili i nobelovu nagradu,sta se moze -gos.Radojcicu/zalosno je al je i korisno!!!!!!!!!!!
Srbi u zatvorima, hrvatski i muslimanski zlocinci na slobodi... Jedan Naser Oric seta slobodan a jedna zena koja nije izdala ni jednu naredbu nikome ...robija ! Nista novo ! Ante Pavelic je umro na slobodi,kao i mnogi drugi zlocinci. Ali sve za nauk !Poenta ...ako u buducnosti budemo opet hapseni , makar cemo se potruduiti da postoji razlog . Steta da nevini robijamo .
ma sve sto se moze iskoristiti da se pokaze razlika izmedju njih i nas bez obzira sto nema ni trunke logike. Takva je naredba! Uskoro ce ustavne promjene, treba svijetu i drugoj strani pokazati da ne moze se skupa, ihhh jos da je ovih 49% zadrzati..Prde ko i uvijek.
to samo govori da je rs genocidna tvorevina. oni se i u miru bore da ratni zlocinici koji su to i sami priznali, da budu oslobodjeni. volja naroda u rs-u je da biljana bude oslobodjena onoga sto je priznala - nije narod genocidan. svi su isti. svaka cast multietnickoj, ravnopravnoj i pravnoj genocidnoj tvorevini rs.
Pa, zar ste već zaboravili da je Plaviška, kao univ.profesor i član Predsjedništva RBiH, javno zagovarala da u BiH može ostati samo 5% Muslimana, da je priznala krivnju i pokajala se, da je pravomoćno osudjena od nadležnog medjunarodnog suda ? Jedino joj treba priznati zbacivanje s vlasti SDS i Karadžićevaca. Pa, Igore šta ti hoćeš?Ona je naša bruka!
Ponovo Dodina predizborna kampanja kao i sve sto salju u medije...
Nije ona postigla sporazum o priznanju krivice, vec sporazum o duzini kazne, ako prizna sve sto je navedeno u optuznici. To je velika razlika! Ona je kriva, i za svoja djela odgovara, ne znam cemu je stalo RS-u da jednom zlocincu koji je to i priznao, da se povlascuje. Fasiti! Sarajevo lobira da odlezi do kraja, pa je Sarajevo krivo sto ce ona umrijeti u zatvori. Eto, ona nija kriva!? Fasiti!
treba tamo da ostane do kraja svog zivota!!!