Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bude li sve kako treba, neko ce na.ebat, ili vi u tuzilastvu ili vi u ministarstvu
JOVAN DIVLJAK JUNAK BIH
A zbog cega BiH traži izručenje nekoga tek nakon zahtjeva srbije? Jel to znači da ne rade svoj posao sve dok nisu prinudjeni na to? Razmislite malo o ne-radu pravosudja i tuzilastva BiH, a jako dobro su placeni za to. Najbolje i jeste da mu pošteno presudi sud BiH.
pozivam sve gradjane BiH da se odazovu bojkotu prehrambenih proizvoda iz Srbije! ne kupujte vise pastete i kobasice iz Srbije!
Pa ako ga izruče BiH, onda ga BiH mora zatvoriti.
Politika je ku rva ko i ti izdajnice srpski judooooooooo doces ti u Bg pa nece tebi puno braca srbi mozda te sergej doceka ma mu i tebi go go vnaaaaa
Jovan divljak je Srpski izrod i izdajica! Ali da budem iskren i da kazem istinu kao sto uvek probam onda u tom duhu treba reci da Divljak nije kriv za Dobrovoljacku! Postoji snimak na kojom se jasno i glasno cuje da se divljak protivi na.padu na kolonu dok je u razgovoru sa Izetbegovicem koji se takodje protivio. On je reko jedinicama da ne nap.adaju da je na.pad suprotan međunarodnom pravu. Rekao je da ne prave vukovar od Sarajeva jer oko grada je toliko jedinica JNA da mogu da uniste grad. Nakon cega mu juka prazina preko veze javlja da dolazi da ga zako.lje ako mu je zao cet.nika! KRIV JE GANIĆ! Postoji i snimka generala Mladića koji kaze da nece da dejstvuje po gradu jer je dao rec a sad da vidimo ako ce oni da drze rec ako nece grad ce da gori! Sasvim jasno je da je kasnije ponasnaje VRS samo odgovor na teroristicke akte muslimana! Sasvim jasno je da je obecati prolaz a zatim napasti u zasjedi kolonu protiv svih međunarodnih zakona i to je Z.LOCIN! Posto pe.der brise
Zahtjev za izrucenje, opet jedan lapsuz u tuzilastvu BiH; umjesto da traze da se pusti na slobodu oni traze da ga deportuju kao zlocinca. Evo neka ti livadici koji su tuzilastvu BiH uhvatili posla za kojeg nisu dorasli neka vide ovaj dokumenat mozda ce nesto nauciti. http://www.youtube.com/watch?v=lsrFO8bY908 Isjecak iz emisije upitnik RTS u kojoj su gosti pored Mladena Ivanica bili Svetozar Pudaric clan SDP na temu DOBROVOLJCKA: Ovaj film treba kao dokaz pod hitno poslat u Bec da vide sudije Srpsku istinu.
vjest koja ce uskoro prodrmati BH medije Divjak nije uhvacen na osnovu interpolove tjeralice koja je izdata u BG, vec je ta tjeralica izdata u Sarajevo. zasto je bas u ovom trenutku doslo do te \"pravne greske\"? da li je u pitanju nemarnost pravosudnih organa ili nesto drugo?
I smješniji od najboljeg vica! 15 godina je u Sarajevu, niste mu sudili i sad bi da vam ga izruče?! Kod nas u Bosni kažu: Ma ja, bolan!
@mario ajde molin te prvo se malo raspitaj po drugim portalima pa onda vidi tko laže osim ako si toliko ograničen pa nisi u stanju to uraditi ali znam ja da istina @bosna šta ti želiš reći s tim BOSNA BOŠNJACIMA, bosna je i bošnjačka i srpska i hrvatska. SMRT FAŠIZMU
Evo još jedan razlog zasto je Divjak veliki čovjek: 3:13 njegovih 20 sekundi istine. http://www.youtube.com/watch?v=1tE2AG2QRbE&feature=player_embedded
\"Lijepa\" je ova \"europska pravda\" Zamislite da je Hitler bio malo pametniji i da je na vrijeme ponudio primirje!? Da li bi i on,kao sada Beograd,preko interpola mogao da trazi recimo americke ili ruske generale odgovorne za bombardovanje?!Drezden je recimo sravnjen sa zemljom! Jadna je europa u kojoj serviani sluge mogu da lazu koliko hoce i da rade sta hoce ukljucujuci i pocinjene genocide za koje niko ne odgovara!
Apsolutno si u pravu. Kvadrati poslovnih prostora po gradu su im bili bitniji od sistema, od drzave. Sitne duse,i vise su oni krivi od kretena preko Drine..
citat : \"na Srpskoj zemlji u Srpskoj kuci\" Ne trebas vise,sve si rekao. Srpski vazduk , Srpska ptica itd itd..Ovo je 2011 godina,a ti si bolestan jarane , jako bolestan. Bog ti se smilovao..
smrde na vrbe :)))
http://www.youtube.com/watch?v=pvKyXs--YIw