Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste svi glupi ko Q.. sta vam je to do sad bila prepreka da promjenite operatera mobilne telefonije ili providera internet usluge... istina je da ce dosta raje iz znatizelje (ili bilo kojeg drugog razloga prenijeti broj), ali ja garantujem da niti jedan od operatera nece osjetiti neku posebnu razliku u broju aktivnih korisnika... jedino sto ce svi hajrovat po 30km od glupana koji ce prenijeti broj, pa ga za dva mjeseca vratiti..
Nista neobicno,nova metoda pljacke.Mtel jeste srbijanski i svojski se trudi da se sto vise uvuce u BiH trziste.Samim tim u Beogradu nas prisluskuju a da mi toga nismo ni svijesni.Moja poruka.Ako moramo konzumirati ovu tehnologiju neka to bude nasa bosanska ali trebamo svi otkazati fiksne brojeve i uzeti Ultru.Jednim metkom dvije muhe.Ni pausala koji je preskup, ni ovakve TV.
Bravo majstore, jedina pametna danas. Eto SDA nam je sa(čuva)la državu, hahahahahaha. Je.bali su nam majku za sva vremena, gore nego čete, i sad treba da ih još vječno finansiram.
Nemojte da bezite s BH telecoma, o vama ovisi cijena mojih 500 dionica haha
patriotizam je davno umro, raja ide gdje je povoljnije a i da se ponovi 1992.god. ne znam zasto mislite da bi iko ostao ovde? nek se kolj eko hoce, ja prva preko grane odoh ako se zarati, jednom se zeznuh sto ostadoh, necu vise...a mislim da cu uskoro i da mijenjam BH Telecom operatera, ogulise, a ne daju nikakve povoljne usluge
@ ¸@IV: Firma m:tel nije nikakva kćerka firma, to je bivši (i sadašnji) Telekom Srpske koji je bio u vlasništvu Srpske, a sada prešao u vlasništvo Telekoma Srbije. Telekom Srbije je u vlasništvu Republike Srbije, kakvog bolan ruskog telekoma, presaberi se.
Nisam siguran da li sam dobro cuo, ali na telekomima je da odluce da li ce se promjena broja placati ili ce oni snositi te troskove... Sve zavisi od toka koliko budu zeljeli da dobiju nove korisnike :)
A zasto da se placa - u Skandinaviji se za prelazak kod drugog operatera nista ne placa. Samo pljackaju jadni narod.
\"Ko ga promijeni, ja ga necu zvati...\" E pa morat ces ga nazvati barem jednom, inace neces znati jeli promjenio :-))
Ko ga promijeni, ja ga necu zvati, a da su ovi iz BH Telecoma supci to stoji. Idu na kartu patriotizma i gule narod.Mozda bi dobra bila inicijativa da im Mi borci ARBiH fakturisemo sto smo im sacuvali i odbranili objekte i infrastrukturu.
.....ma dajte, sad bi svi na mTel, cijene su gotovo iste na svim operaterima, negdje dobiješ negdje gubiš, al mi bosanci smo takvi da nam je uvijek tuđe bolje i draže, politika je politika, imamo priliku da mjenjamo vlast na izborima, što je po mom mišljenju važnije nego promjena operatera, i da je mTel povoljniji u šta nisam informisan baš najbolje, koliko ćete mjesečno uštediti, možda 2 KM, pa jel bolje dati te 2 KM operaterima čiji dio zarade ide u buđet države ( a znamo da ga operateri samo i pune) iz kojeg će naši penzioneri dobiti svoje penzije, koje nebi sigurno dobili da nije telecom operatera, il je bolje dati mTel -u koji je ko zna čiji, možda oni finansiraju one koji su nas klali 92-95, (Mla.dica), i one koji nas i sada gotovo kolju( vožda iz Laktaša ), pa et, kad pređete \"preko granice\" sjetite se Potočar.a i 11.07.1995..........
Da da, Telecom vam je kriv a do sad niste mogli preci u mtel jer ste htjeli zadrzati broj po svaku cijenu. Inace sve sami poslovni ljudi koji po citav dan zgubidane po strosi i kake po svima i svakome a ne dao Bog da pomaknu straznjice i nesto rade u zivotu. I da predjete u T-com vama ce biti isto - cijedicete kafu po cijeli dan, biti vidjeni i biti niko i nista.
moji bosanci glupi...punite djepove mtelu pa nek vam se ponovi 92\'
@Frcxy kon.ju, mog\'o si ga i do sad promijeniti....za ovih 30 KM koje ces platiti ovima, mog\'o si svima iz imenika javiti da sii promijenio broj....muto....
ja ne kontam sto se svi odma loze prelasku na mtel, kad je po meni eronet najjeftiniji u BiH, otvorite tarife pa uporedite, eronet sve pogodnosti ima, jest rvatski al je najbolji hebat ga :)