Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"... uz zabranu zapošljavanja u javnom sektoru...\" A on zaposlio novog vozača i još dvoje novih doveo u kabinet !
FIKRET JE CIONISTA
Kaže premijer Musić da oni sada štede jer manje koriste službene aute. Pa kako to štede? Ne štede neko i dalje troše, a to što kao malo manje trošen prikazuju kao šterdnju. Fuj kakve li demagogije. Nemoj nikako se vozit u službenom autu pa ćeš štediti. Šta će njima službeni auti?
Ovaj Music je smijesan,sve poskupilo prvo hljeb, pa struja, pa voda nafta ,gas,a nezaposlenost jos veca......................................i veca a SDP zadovoljan sam sa sobom...ovo je strasna izjava jednog bivseg Kosovca...
@pomozite i šta bi kad se probudi jado?
Upoznam neki dan djevojku bas smo legli jedno drugom na prvi pogled. Da simpatija ne poznaje vjerske granice odma smo se uvjerili. ja bosnjo a ona hrvatica. Tako se nas dvoje ljepo slozismo da smo isto vece zavrsili u hotelu, nije se zalilo za onakvu djevojku. Pozuda je preovladala i padnemo jedno po drugom cas ja gore cas ona tjela se privijaju znoj kipi strast ovladala, tako u ljubavnom grcu ona poce da sapuce majoriziraj me majoriziraj me nekako mi ta rjec nepoznata pa sam samo cutio i radio svoj poso muski zapeo stid me da joj kazem da neznam sta to znaci. Sutra dan nadjem se sa drugarom koji vazi za veliku svalercinu ispricam mu dozivljaj i usput ga pitam sta li je htjela da kaze sa onim majoriziraj me. Hoce mala grupnjak je.b.oga ti, kaze Kemo meni, a ja mu nesto nevjerujem, mislim da on navodi vodu na svoj mlin. Posto sam tu rjec i cuo ovdje na sarajevo x-u prvi put rekoh sebi pitat cu ja citatelje sarajevo x-a. jel to neka nova hrvatska rjec posto je ona hrvatica kontam. ?
Bošnjaci su mislili da će sa uspostavom vlade svi problemi biti riješeni,ali izgleda da ih je zlaja za.he.bo,i da sve više i više tonu.razlog je naravno kriminalna hobotnica zlaje&platformaša.
A zar su radili? Ja to nisam primjeto :D
Dobro ste me podsjetili. Jedna od investicija će biti i \"SHUT\" poligon da se kriminalci međusobno porokaju, a poligon će graditi, naravno, MONT GRADNJA vlasnika Selvera Oruča. P.S. Jeftinije je od zatvora i puno ćemo uštedjeti.
A PO SARAJEVU SE PUCA VISE NEGO IKAD: BRAVO VLADO STA STE TO UCINILI DA SPRIJECITE NASILJE NAD GRADJANIMA
u kolikim govnima smo ostavljeni ova vlada radi extra... ako vec udara po dzepu pokazale su i ova i federalna da ce poceti od svog dzepa al svima je jasno da ce biti svima udara po dzepu, radi nedostatka novca u budzetu. ali eto barem su poceli od sebe pa se ne mozemo zaliti
VIDI FICE NAS KANTONALNI SPASITELJ...
Pa dobro, ali je i Vlada Nedžada Brankovića povečavala penzije skoro svaki mijesec
Iskreno nikad bolja vlada FBIH (povecali penzije za 5%) , e sad kako ce nastaviti vidjet cemo
Kako oni mogu sami sebe da nahvale pa to nije moguće. Izjavljuje da je zadovoljan sam sobom. Mislim, jako relevantan podatak.
Ajde ne lupajte bezveze, Fikret je ljudina i po. To sto se ne moze vise na posao u 10 sati kao kod nekad i sto se zavrcu mnogi kriminalni ventili nekima ne odgovara. Ali ko gubi ima pravo da se ljuti. Dosta je bilo javasluka, samo cvrsto i naprijed. Fikrete uz tebe smo.