Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idite na https://aqicn.org/station/@86101/#/z/13 da vidite o zagadjenju zraka. Svaki dan kad su temperature ispod 10 zagadjenje se popne na 150-200 sto je vrlo stetno. Prije kad nisam pratio Izasao bih vani na sat vremena u bascu ili malo u prirodu u biciklo (zimi) da se produvam malo i nakon sat vremena se vratim sa glavoboljom. Sreca pa 20% dana od novembra do februara vjetar duse inace bih poludio. Morat cu se seliti iz ove zemlje ili u prirodu da sacuvam zivot.
Ma hajte molim vas, virusu da su pogodovale povisene temperature zraka... jao, medicino na sto si spala..
Instagram i tok mame ne vakcinišu djecu i oživljavaju boleščine koje su iskorjenjene prije 100 godina.
Sad ce paranoja i mi sa šišarika znamo sve
Gadan je meningitis..sreća pa je virusni koji je manje opasan od bakterijskog koji ostavlja posljedice..
cuj zabrinjavajuce stanje a troje djece na bolnickom lijecenju
Zar djeca nisu pelcovana?!
od cega da budu pelcovana. kako znamo od cega taj pelc stiti a cemu steti. jesil ti struka pa pitas il onako ti mislis da treba ?!
Pa kaze vakcinisi se....vjerujte tik tok mamama one znaju.
Ocito da je rijec o skolskoj djeci?!! Zasto se skola ne zatvori na koji dan izvrsi deratizacija svega i svaceg? Ocito da izmice kontroli
Da je zatvore pojedinci bi opet rekli zabluda, laz, samo da se ne radi itd
Kakve veze ima deratizacija, pa nemaju miševe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)