Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A primitivac ko primitivac, da nije bilo rata nebi ni do Banja Luke dosao iz svojih Laktasa...sam naziv kaze laktas...a eto vecina je danas tako sljegla i u banja luku, pa ga zato podrzavaju....znam gradske raje banjalucke koja ne podrzava tog primitivca, ali oni su manjina ko i u Sa
naravno da je zabranjeno , da lazov moze lagat i KE njat kako je i navikao ... vako da je bilo Bosnjaka ne bi mogao pricat sto je pricao !!! Infarkt je jedini spas od ovog covjeka !!!
Puna bosna jasarevica(sve namjerno malim slovom) Sto se cudite,to znaju svi samo ne vi koji bi to trebali znati. R A S P A D N E I Z B J E Z A N
@red devil: J.E.B.A.O ti plavi andjeo kevu u pakas! Samo TITO!
Ajde zeleni shut up!!!! Imate srece da uopce postojite, jer se zna kako vi i vasa braca po religiji tretiraju nemuslimane. Samo sto su vas vasi ucitelji presli, nema nikakvih djevica da vas cekaju kad eksplodirate... Bravo Ameri!!!
Neprimjereno je da neko (Komšić) koji je porijeklom Srbin toliko omalovažava svoj Srpski narod. takebeer
Ja mislim da je ovo presedan u Americkoj kulturi i demokratiji koji je isposlovao Srpski lobi u SAD koji nije tako jak jer je na sedmom ili osmom mjestu u SAD. Kosovari su naprimjer na drugom mjestu odmah poslije jevreja.
Svi ste vi nacionalisti, ukljucujici i mene...
PISHAJ DODIKA , PISHAJ SRBE , ZELJO SAMPION. HA YA
E tako je se mozda Mesa osjecao, nabili mu Srbi komplekse zbog prodaje \'vere za veceru\'. No ne vazi i za vecinu Bosnjaka....WE DON\"T CARE! Znamo tacno sto smo, ko smo, odakle poticemo, ko su nam pretci, i koje su religije bili.....to zadnje je najmanje bitno u normalnom svijetu, ali kod nasih krscanskih fanatika najvaznija stvar zbog koje kolju savo 40 godina one koji nisu njihove vjere....e pokenjaj se ti na te vase fanaticke umove, jer kakvi su i onako ocito nista ne vrijede! A kakvi ste vi kao skupina ljudi i da ste mi rodjeni odrekla bih vas se javno i glasno zbog vase maloumnog misljenja i fanatickog ponasanja.
Al opet su i kerovi iznad tebe!
@Maksimilijan mamicu ti fasisticku, umobolnu...
Mama ti je stoka treceg reda genocidasu prljavi i usljivi. Imali smo sansu viditi kak se postupa sa stokom 1000 reda kad vas kulturni zapad bombardirao. Krezo smrdljavi.
Ajd šta se žalite, nije samo Bošnjacima bio zabranjen ulaz, bio je i kerovima
Nadam se da će ovi lopovi iz Hercegovine dočekati Božić u zatvoru jer su im mame i tate već strpani ili će biti za koji dan .
I ja se pitam? Nije valjda pod plavim nebom, bijela sloboda, krvlju istecena, sa crvenom petokrakom... ???To svarno nebi imalo smisla???
HDZ je i službeno osumnjičen za financiranje izbornih kampanja iz \"crnih fondova\", odnosno novcem isisanim iz javnih poduzeća. Svaka njegova izborna pobjeda je kazneno djelo. Pod istragom je i predsjednička kampanja Jadranke Kosor iz 2005. godine, međutim ne i sama Kosorica, unatoč činjenici da je ona kao odgovorna osoba potpisala lažno financijsko izvješće. Mladen Bajić, naučili smo već, ne hvata one koji su još na funkciji. Samo političke mrtvace.