Uskoro novi zakon o pušenju
0
Zabrana pušenja na javnim mjestima i u BiH?
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusac sam vec 6 god. i nije neki problem ako zabrane pod uslovom da svaki objekat ima mjesto za pusace i nepusace. mada mislim da od ovog zakona nema nista.
kakva ba zabrana, dok nam se drzava raspada oni i dalje sprovode neke nebitne zakone...dokad vise
DANAS PUŠE SAMO PRIMITIVCI.
Podrzavam zabranu pusenja na javnim mjestima ali ne mislim da ce taj prijedlog zakona(ako uopste postoji)uskoro zazivjeti u Bosni i Hercegovini.Nazalost :(
AFERIM, SAMO NAPRIJED!!!
NEEEEEEEEEE...O BOZE ....NE NE NE NE NE NENENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... haha zezam se...KOLIKO SU ONI ODLUKA VEC DONIJELI A NISTA NISU REALIZIRALI...PA NECE NI OVO TAKO BRZO....JA CU I UMRIJETI OD POSLJEDICA PUSENJA DOK GA ONI UVEDU...TAK DA SE NE BRINEM..I MOGU DALJE ZAGADJIVATI ZRAK I PLUCA...:))) P.S. \"DONOSIVAC ODLUKA\" UVAZEN POSAO U BIH....KOJU SKOLU TREBA ZAVRSITI DA SE UPISEM, NIJE IM LOSE NIKAKO....
treba zabranit proizvodnju
ZAKO SU DONIJELI ALIKO CE TO NASEMU NARODU UTURITI U GLAVU ,VELIKO PITANJE ....1000000 MINISTARA NEMOZE TU POMOC JER ONO NASE MA KO GA JE....NIKO NIJE ODMIJENIO.
@veseli reci brate, ne mumljaj, ništa te ne razumijem... ako imaš kakav prigovor (pretpostavljam da je to zbog lapsusa koji sam napravio \"bivši nepušač\", trebalo je da stoji bivši pušač... :)), reci o čemu se radi da ti mogu odgovoriti. @istok pošteno... nije mi bila namjera da pišem pismenu vježbu, samo sam dao komentar na članak... ali slažem se da treba da se vodi računa o pravopisu i gramatici, naravno. ako mi se zamjera greška koju sam napravio u prethodnom komentaru, radi se o lapsusu. mislim da je večina shvatila šta sam htio reči, a to je važnije od gramatike. pozdravljam i izvinjavam se svima koje su uvrijedile moje gramatičke greške.
ma kakvo postepeno uvodenje, treba ISTOVREMENO i SVUGDJE zabraniti pusenje. nek se pate, da vide kako je nama bilo sve ovo vrijeme. i nek kazne budu JAKO SKUPE.
nek za pocetak ozbiljno zabrane u zdravstvenim objektima i sportskim dvoranama... u zetri nakon treninga covjek da se ugusi,o wc-ima u bolnicama da i ne pricam...gospoda doktori pushe u wc-ima...pa stvarno su zaista :S
kako mi je drago. i jos mi je slade kad vidim pusace koliko histerisu oko ovoga. neka neka, godinama smo vas morali trpiti, sad ce te platiti, hahahahah.
@ jokerx - j\'bala te reprezentacija... cemu se nadamo sa ovom reprezantacijom? bitnije mi je zdravlje nego ta bahata reprezentacija...
OOOJJJ BOZE HVALA TI... EVO IM GA... pusite sad ku...!! ne mozes navece zaspat, moras svu odjecu na filtriranje, glava boli, oci peku, pluca crna.. PORED SVEGA TOGA, jos se bunite... AMSTERDAM MAJKA... + KENO MAJKA TE RODILA KOLKO RAZREDA OSNOVNE IMAS?
DA LI to pretpostavlja i zabrau pusenja po kaficima .... za izlazak u kafice narocito u zimskome periodu vam je potrebna gas maska!