Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa Vi i dalje kipujte u Konzumu kojekakve Jane Dukate Kraševe i ostale proizvide drage nam Hrvatske cccccc kako smo samo glup narog
Znači Hrvatski je moto 'nek komšiji crkne krava' ! A ja mislio to je stara Kineska poslovica! Čovjek svaki dan nešto novo nauči.
A oni lafo najkulturniji u regionu jesu racku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moja nana uložila veto, ne Hrvatska....CCC koja smo mi stoka....Hajmo u Konzum i u Makarsku, hebo ti nas....
NECE HRVATSKA NAMA NAREDJIVATI !!!!
Ja kupujem samo hrvatske proizvode jer sam na njih navikao još dok sam živio u Zagrebu.. Najbolji su mi i gotovo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma oni su nas uvalili nema ko drugi, skutorska gladna ljubomorna posla!
Hrvatići su kao i Srbi, sve je to isto, samo Hrvati su mudriji i obrazovaniji i to rade mudro. Kad se samo sjetim kako su se udružili s Bošnjacima protiv Srba u srednjoj Bosni da bi potom se okrenuli protiv njih i to planirajući etničko čišćenje u Ahmićima, Čuklama, Biljasnkoj dolini ...Sve je bilo pripremljeno da se sravni sa zemljom ali nije im ipak uspjelo. U bošnjačkom selu Čukle je komšija Hrvat komšiju Bošnjaka ganjao nožem da ga zakolje. Ne vjerovati nikome, vjerovati djelima i Bošnjo budi uvijek na oprezu dok te tapšu po ramenu!!! Čast i poštuj svakog ali new vjeruj nikome!
Ciji li si ti?
Maa nijee Hrvatska,nema potvrde.Vjerovatno je Njemačka Engleska Amerika aha
"Hrvati su najhrabriji narod na svetu ne zato sto se nicega ne boje, nego zato sto se nicega ne stide" - Jovan Ducic
Eto dragi moji Bosnjaci, kupujte i dalje u Konzumu, kupujte njihove domace proizvode, ljetujte u "lipoj njihovoj"... Fuj... Mi imamo milion njihovih proizvoda koje koristimo a oni nece nista od nas
Nikog osim zlih ljudi ne mrzim, pa se tako nadam da cu bit jasan sa ovim komentarom. Ovome se protive Hrvatska ili Slovenija, a iz kojih razloga to cemo sigurno saznat. Uglavnom LAZU nas otkako postoji moderan svijet. Ovdje i budala moze pretpostavit koja je zemlja to mogla napravit, samo se to ''mudro'' krije jer se radi na tome da tu zemlju nagovore na povlacenje zalbe. Sve se bojim da smo u pravu mi koji mislimo da bi bas jedna od ove dvije to mogla ucinit. Onda me je*eno zanima zbog cega??????
P.S. Mozda i grijesim i jako bih volio da grijesim.
NIKAD VISE JANU KUPITI NECU, A SMANJICU OSTALU KUPOVINU HR NAMJERNICA ! MOLIM OSTALE DA URADE ISTO !!
Sumnjam i ja al ne donosi odmah zakljucke. Bas da vidimo koju to zemlju kriju masonski pijuni.
BiH kao članica CEFTA nije uskladila svoju regulativu sa EU još 2013., zbog čega su joj prijetile sankcije. Piše na portalu European voice, briselski diplomata je prijetio sankcijama, a ne Hrvatska. Zato je izvoz u Hrvatsku pao za strahovitih 20,1% u 2014., zbog neusklađenih propisa, a ne hrvatskih podmetanja. Sličan scenarij čeka i energetski sektor, slobodno provjerite. Ne mogu komšije uvijek biti krive za sve, očito je nešto trulo i u BiH.
dobri Bosnjo miss CRoAtie
Jučer u konzumu, došao sam (ja hrvat) da kupim jogurt jer mi je žena (muslimanka) napravila odličnu sirnicu za ručak. Naravno da najbolje uz pitu ide jogurt. Gledajući tako po policama, kako jogurte tako i cijene, primijetim da su Dukat, z'bregov, Zott nagurani napred, a naši (bosanski) Milkos, i još neki novi koji mi je nepoznat, zatureni nazad iza ovih prvobitno pomenutih, pa se skoro i nevide. Još jedna stvar Konzumove politike i to da su na ovim uvoznim cijene jeftinije ili iste kao na domaćim, što je posljedica konzumovog zaračunavanja prevelike marže na domaće proizvode. Što rezultira da kupci polete za uvoznim proizvodom prije nego za domaćim, što opet konzumu i jeste cilj!!!
Nisam kupio dukat, nego Milkos! Vrlo je ukusan, ali malo više slan za moj ukus.
Joooj majko, pa sad bi voleli da je svih 26 clanica evrop. unije stavilo zabranu, samo da nije hrvatska. Slatko li je hr. dupe.
Dajte molim vas prestati srati više!!!!. Lafa svi bojkotuju 5 mnuta dok ne pročitaju tekst a onda u konzum ili bingo po strane (uključujući i Hrvatske) proizvode. Večina naroda će i dalje kupovati ono što je najeftinije pa makar bilo iz Tunguzije a ne iz Hrvatske.
Budem vas poučio jednoj istini - naime ne postoje države koje su "prijatelji". Postoje države koje s drugom državom dijele neke zajednički interes ili su čak saveznici u danom trenutku, ali nema prijateljevanja. Kako su stari Dubrovčani govorili: " Sa svakim lijepo, ni sa kim iskreno." Svatko gleda kako najviše izvući za sebe i svoje (barem to tako uvijek rade u većim i ozbiljnijim državama, Hrvatska je shizofrenična po tom pitanju). Tako da si ovo ne uzmajte k srcu, vlastiti interes je uvijek najpreči i mora biti primaran svakoj državi.
Nece ni biti potvrde ko je ulozio zalbu, kurva evropa ce to zastitit
Neka mi neko objasni kako su u BIH mliječni proizvodi iz Srbije i Hrvatske jeftiniji od domaćih (i iz federacije i iz RS)?
@lik5555 Nije to poenta. Poenta je da je meni neshvatljivo kako uvozni proizvod može biti jeftiniji od domaćeg, po kojim zakonima ekonomije?