Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nama Tudjman kad nas ministar Vanjskih Poslova ne smije reci da je Hrvatska ucestvovala u Udruzenom Zlocinackom Poduhvatu! Izgleda da mu je zarad pozicije svejedno koliko ljudi je Dario Kordic i ostali pobili u Ahmicima.
Joj al pale ovi novinari narod, rak rana svakog drustva
I da se razumijemo sto nije mogao Tudjman uzeti, tu je fasisticki predstavnik medjunarodne zajednice Christian Schmidt da im isporuci. Ipak je to veliki stovalac naciste Möldersa, odlicno razumije ciljeve istrebljenja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zafalilo im klikova daj malo nacionalizam da raspalimo
Ujko Franjo, krivousti fašista
Samim time i nedavni Mostarski sporazum
To je pokondireni narod.Krivousti mislio iskoristiti priliku.To su zlocinci,agresori.Na kakav nacin su samo ubijali srbe u Oluji,Ustaski metod.Znaci najpodmukliji narod na planeti.
Dakle gospodo konstituivni- Amerikanci nisu bili nimalo naivni ali jesu jesu vrlo konstruktivni. Potpisujte granicu sa Bosnom, Što prije - to bolje. Ovako će se objelodaniti i ugovor sa Miloševićem.
Dobro je da je ovo objavljeno i nek se zna istina a loše je to da se opet raspiruju mržnja i sukobi...već je toga vala dosta svima i još toliko godine nakon rata...al valjda je to nekom u interesu...
Kada vidim komentare siguran sam da ako opet zagovnate sa srbima,mi se ne mjesamo a vama nema u Hrvatske hotele i preko Hrvatskih teritorija stoko nezahvalana
Jos jednom hvala amerikancima
Da vam nije Hrvatske imali bi još jedan genocid u Bihaću. Rat u BiH vjerojatno ne bi ni završio. Što je armija oslobodila prije vojne operacije Oluja?
Vlašić,Treskavica, Ozren Majevicu ,donji Vakuf....prije oluje
Da nam nije Hrvatske, rat u Bosni ne bi ni počeo. Mi smo u stvari spašavali vama guz.icu otvarajući novi front 1992. godine i vežući dodatnih 150 000 srpskih vojnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milanović i Plenković kao što je i Kolinda nisu nikada napustili Tuđmanov put. Više i ne kriju.
To sto je tuđman htjeo nikada nije umrlo,traje jos uvijek.Šmit je tu da zavrsi.
i kome nije jasno
Samo raditi, stediti, jacati i ne obazirati se na komsiluk. Bosna nikada nije bila agresor, komsije i susjedi nam rade o glavi non-stop, postoje presude, dokumenti kao ovaj i neka oni lizu rane, da imaju trunku samopostovanja bilo bi ih sramota...
Pričate bajke sada. Sjećam se ja toga. To je htio i Dudaković rašćuhati ali mu je rečeno iz SFORA da ne poduzima nista da će oni to riješiti i riješili su. Oni i sukkb sa Nato- m. Smiješno.
Lazi lazi i gluposti.... I prije toga HV je vrsljala po Bosni to znaju i ptice na grani... Sta pokusavate.... Presuda za UZP.. POSTOJI.... I "BLAZENI" ratni zlocinci...... bilo ih je i sa oznakama tzv HVO .. samo promjene oznaku na uniform i mi smo sMarsa pali....