Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki ljudi zaboravljaju da su srbo-cetnici napali BIH i Hr !!! zalosno da branioci se optuzuju kao zlocinci.
dobili 10 godina a nikog nisu ubili...niti su naredili necije ubistvo...a drazen erdemovic koji je priznao da je licno ubio 120 muslimana na strijeljanjima u srebrenici je dobio 5 godina zatvora...to je ta pravda na krscanskim sudovima...
Djelomicno se slazem sa tobom, ali ne mozes, nikako, Sud ekvivalentirati sa vjerom... Kad bi tako razmisljali sta bi onda rekao za nas Sud tj. po tvom misljenju vjeru?? Sve se svodi na pojedince koji rade ovakve stvari. U svakom slucaju makar ce dio svog grijeha platiti pred ljuskim zakonom a gori dio pred Bogom!!!!