Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PRAY sta bi na sve to rekla mala ajša?
PROCITAJ I POGLEDAJ OPAMETITE SE MUS.LIMA.NII, IDITE U DZ.A.MI.JE VRATITE SE SVOJOJ V.JE.RII DA BI NAM AL.LA.H. POMOGAO JER STE VECINA LEDA OKRENILI I POGLEDAJ TE OVO STA NAM NEDO BO.G. MOGU OPET SPREMATI I KO SU PRAVI NA.SIL.NICI!!! VE.HA.BI.JAA NEMA SAMO IMA LJUDI KOJI SU SE VRATILI ISPRAVNOJ VJ.E.RII I PRAKTIKUJU ONAKO KAKO JE NAS POS.LAN.IKK A.S... PRAKTIKOVAO A AKO VAM JE CUDNA BR.A.D.AA POGLEDAJ TE VASE PRA-DEDE I NANE I NJIHOVE KR.A.TKE PA.NTA.LONE I NIK.AB.EE 1900-TIH + GODINA. ALL.A.H. VAS UPUTIO NIKO VAM NEGOVORI NOSITE BR.A.DEE I NI.KA.BEE ALI POSTUJ TE ONE KOJIMA JE VJE.RA-IMA.N JAK DA TO MOGU NOSITI I PRIDRUZITE IM SE U JEDNOCI A.LLAH.AA JER A.LLA.H. NAM NECE POMOCI DOK SE MI KAO NAROD NE UJEDINIMO A NEVJER.N.ICI ZELE DA JEDNI PROTIV DRUGIH SE DIGNEMO. Jov.o Vukel.jic Ujedinj.eni Rav.nogorski pok.ret http://www.youtube.com/w atch?v=avUB-jcAjhc ukucaj na Search Google.com \"U BiH se otvaraju škole za četn.ike\"
SRETAN TI RODENDAN NAJMILIJA MOJA TEBI I TVOJIM PATRIOTIMA a \" ostali\" mogu TI samo kur.. pop..
vidi ruske zastave xD
Vidi nam zastava što se ponosno vihore. A na dan državnosti niko ne smije da nosi varta zastavnu na preko 70% teritorije, ako mu je život drag.
pa kad ne znaju citati, to samo znaju pismeni i civlizovani, da za njih organizirali guslarsku vecer u sumi pored logorske vatrice to bi razumjeli. Znali bi kako da gude na instrumentu sacinjenom od konjskog repa xD ovako ne znaju jer crpe znanje iz guslopedije xD