Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova riba je pravo nevreme :) Svaka cast!Imas nogu za 10...
ne vidi se uopste...
Pa sta se meni javljas ako ne vidis...Odes u neku ,,Optika radnju" :) Ispricaj njima svoj problem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znam da je slika iz arhiva, al' ja sam jučer ovu djevojku vidio na ulici. Vodala cuku, zgodna ko avion. Ako neko zna ko je ona - blago njemu. Odoh sad da me cura ne skonta.
Gdje nestade ona treba sa ovog clanka?
haha jarane sto me kopira hahah
Gdje nestade ona treba sa ovog clanka?
Neki dan ulazim u radnju da kupim neki mob....kad ude za mnom djevojka ...jako slicna ovoj ..preljepa..prode pored mene iako sam usao prvi i rece onom prodavacu: "Kralju jel imas punjac za ajfon zlatni" JAKA!!
Ajmeee, i onda se prica po gradu kako su napaceni oni klixovci. Pa kako nece, balimo cim vidimo dobru zeMsku na slici. :P
Znači kiša i grmljavina... Kad se samo sjetim one vijesti neki dan: "Očekuje nas 7 dana kiše", a kiša padala jedno poslijepodne.
Ko bi rekao da ćemo uživati u vremenskim prognozama na Klixu.Iz sasvim pogrešnih razloga.
Noga,noga :-)
...ufff...ovo je od onih treba, cija plata ide samo u njene svrhe...a ti se lomi placaj stan, gorivo, hranu,kiriju itd :-D
Djevojka ima nogu, druga joj i ne treba...
Mozda malo veci grudni kos.
ovakve žene treba pokriti, allah nešto nešto
evo joja za podatke o ovoj mojoj buducoj suprugi!!
A sto je lijepa mmm
Lijepe cure prolaze kroz grad, ja na uglu sasvim sam.....