Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALI KO JE ODGOVORAN, kome se sudi zbog urusavanja krovova, ko treba da zavrsi u zatvoru..... pa do kada ce se u nasoj zemlji moci radit sta god a ne odgovarati zakonski...DOSTA!!!
AKO JA SKINEM SNIJEG SA SVOJE KUĆE, A DA NE GOVORIM MOJE KOMŠIJE, DOĆI ĆE DO ZAKRČENJA ULICE. KO SNOSI KRIVICU ZA OVAKVE I SLIČNE SLUČAJEVE.
Vlado kantona sada možete na miru da renovirate plato ispred Skednerije, jer nema vise ledene. :(
za stetu krova nesmiju biti vlasnici odgovorni, vec pravna lica koja nemilice svaki mjesec dobivaju uplatnice za odrzavanje objekta... a za privatne kuce, neznam...
ja cistio snijeg za olimpijadu necu svake godine
S obzirom da se ne moze komentarisati članak u kojem se navodi da je rušenje krova božija opomena...zelim samo reci da jeste mozda opomena da konacno vidimo koji sve seljaci-papci-glupani sjede u foteljama i trpaju pare u svoje dzepove--da narod konacno vidi gdje idu njihovi novci tj.kome. Sta papak zna o sportu i kulturi?!
Zadnji put kad je palo ovoliko snijega desilo se cini mi se 97. godine. Tad se nije nista urusilo sto znaci da je konstrukcija ispravno projektovana. Nesto se desilo u zadnjih 15 godina da napravi ovu konstrukciju nestabilnom. Najvjerovatnije nedostatak odrzavanja iste i neodgovornost vlasnika da se brinu o objektu. Sto radi nedostatka para, sto radi malicidnosti a rekao bih ponajvise zbog necije gluposti i neznanja.
Gospoda iz civilne zaštite ništa živo godinama ne rade i kada se desi neko sranje onda lijepo okrive druge...
i prdonje samo.Ove Tihice isporuciti Kini pa nek ga oni zakace za kakav stub srama ako kod nas toga nema vec,jer mi smo europska zemlja ,visoko napredna zaboga.Mrrssh stoko maloumno - nesposobna.Bolje bi odradila ekipa sa Jagomira neg vi svi zajedno sa svim ogromnim birokratskim aparatom koji guta nezaradjene pare.
Za @Mile Nisu osuđeni što su jevreji (u Poljskoj ih je veoma mnogo) nego zato što se je SRUŠILA ZGRADA VLADE. U svakoj pristojnoj zemlji (što Poljska jest, a BiH nije - zahvaljujući miletima koji u svemu traže naciju) ovo je sasvim logično kad se ustanovi njihova krivica za rušenje zgrade. E moj Mile... sigurno i tebe proganjaju što si Mile... blago nama sa tobom. Moronu !
Tebe mora da je SDA uhljebila negdje, pa tako govoris.
@Gigs Ma osudjeni su promptno zato sto su Jevreji
Alija Tihić je veliki radnik, znalac i gospodin. Dobro opstaje od SDP-ovskog cunamija i skidanja sposobnih- samo naprijed Alija- radom protiv ublehaša
A đe je Ante Lojanović kumandant CZ-a. Jel se napijo i zaspo u snijegu. LAGUMDŽIJA mora da podnese OSTAVKU, jer je doveo nesposobnu bagru. Suljagić je samo početak.
ja sammmmmmmmmmmmmm najpametnijiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tihic tamo, Tihic vamo, a drzava ku....rac.
Ja mislio na Poljinama. Narod zna, narod za covjeka, covjek zna za narod itd...