Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUMERANG.,.,.,.,............
Prazan listić je mogućnost manipulisanja glasovima, ali niko nije bio u mogućnosti kao prethodnih godina da izmanevriše upis željenog glasa, pa su ostali na ledini ti nepopunjeni listići... Znači, pravo glasa ima 3 miliona ljudi, na izbor izašlo 1,5 milion ljudi, a nije glasalo pola miliona ljudi... sjajno. I nije nimalo mutno, ahaaa...
@ja ba Meni su tvoj drug i cura sumnjivi! Istrazi to malo, svasta se da naslutiti.
Nije cudo sto su prevare na sve strane jer drugacije nebi mogli ni pobjediti pored harisa silajdzica jedinog koji se borio za bosnu i hercegovinu On i radoncic i komsic su momentalno najjaci politicari u bosni i herzegovini
Sad ce se GLUPSON Lloyd javiti, i traziti da se ponove izbori, ne bi li KONJINA Hariz ponovo dosao na mjesto clana predsjednistva, kao da je pretplacen na to! E NEMA VISE! NAROD JE REKAO SVOJE! Zbogom Harize, zbogom LOPOVSKA stranka ZaGraBiH! Jel ti jasno Lloyd, NE TUSI NAS VISE!
Znas sta, i bolje je. Ja sam isto imao za ideju kompliciranje glasackih listica kao jedinu mogucnost da poturimo nacionaliste sa vlasti (SDA, SNSD, HDZ, itd.). I donekle je uspjelo. Problem je u tome sto je konvergencija u pravcu ne-nacionalizma prespora kod nas, i nesto treba poduzeti, ili smo se raspali. Nadam se da ce ti listici i dalje ostati nevazeci.
Fabricka greska, nije opasno idemo dalje
jel to taman koliko je nezaposlenih u BiH
Ovo je živa istina što govore za listiće. Moja cura i najbolji jaran su oboje predali prazne listiće za Predsjedništvo i to namjerno.
NAPOMENA: Ovaj članak nije moguće komentarisati.