Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banjalucani moji fini organizujte se vi i trazite svoja prava kao i svi ostali u tuzli itd...Ni vama nije bolje ako vam nije i gore 10 puta.Jebo i Dodika i Bakira i sve redom VALJA NAMA ZIVJETI A ONI ZIVE...Podrska iz SA
http://youtu.be/1dgyl21inMY
sutra SVI u 1 pred vladu KS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarajevo za bolje sutra !!!!!!!!!!!!! Tuzla je ponos BiH !!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jes da smiju u RS....Kad u Tuzli ovako mlate, Mile ce tenkove poslat na vas....Rezim nije sala...Al bilo bi lijepo...
vas u tuzli ne podrzavaju ni sarajlije...od kud ti ideja da ce vas podrzavati banjaluka?....mislis da se ovih desetak sorosevaca nesto pita u banjaluci? :))))
dok je takvih ko franc i andricgrad, nece biti napretka.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
izaadjite narode izadjite borite se za pravdu
Ko je glavni u Bosni? Njima treba RAZLOG ZA INTERVENCIJU! Kako da ga nadju? Pa, demonstracije, neredi... STA CE DA URADE? Razmilece svoje dzipove i tenkove po celoj Bosni, ugrozice i samostalnost Srpske ... Daj malo pameti, ovo je isto sranje ko u ukrajni... Nema PROMENE bez PRIPREME! Ni jedan "spontani protest" nije zavrsio boljitkom za narod. (5 okt u srbiji)... Sve dok narod ne iznedri grupu-partiju koju ce listom PODRZATI na izborima, nece biti promene! Drugo misljenje: Mislim da je ovo u stvari pokušaj ataka na Republiku Srpsku, koju žele da razmontiraju i ukinu. Pošto to ne mogu da urade direktno, onda pokušavaju indirektnim putem. Izazvali su haos u bošnjačkom delu Federacije - dakle ne u RS i hrvatskom delu - a ako se čita DW, vidi se da niko ne spominje da se samo Bošnjaci bune, nego ih opisuju kao "narod Bosne". Znači želja je da se sa muslimanskog dela nemiri prebace u RS kako bi se ona destabilozovala.
Rzbrzotrz Jarane, Dodik ce biti tu dok vi ne nestanete a ne mi. Mislis da je lik glup, on ce vam pucati suplju o samostalnosti dok vam ne uzme I zadnju marku iz djepa a onda ce samo reci Vozdra levati... otpusteni ste. Al s obzirom da vidim na osnovu tvog nika da si onaj klasicni konj, vala I treba. Konji I jesu da se jasu
Republika Ssrpska, to su ti pičke koje ne smiju protestvovat, a služe se izgovorom:"Nećemo pomoći muslimanima." Kao da ćeš meni pomoći. Boli mene K.U.R.Č.I.N.A hoćeš li se ti bunit', sebi ćeš, nećeš meni.
Ja predlazem da ih podzimo direktno u Tuzli, da je zajedno unistavamo. To cu u slast uraditi. Prekosutra Sarajevo, zakosuta Zenica pa pola Mostara. Da se zadovoljan kuci vratim :)
ma nek krepaju sta se brines za vlahurdiju
JA HOCU DA RADIM, AL' NE DAJU MI DA RADIM!!!!
Cuj i braca srbi, e onda ima nade.
Pomoci ce, sad pogotovo kad i srbi izlaze.
Npr.? Vazi li i obratno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako izadje 100 ljudi, pljunite me u usta.
Smece !!! Ne ponasajte se ka turci, oni su to vidjelji od brace turaka eheh
E bas se usrecio onaj kome je Binasr pomogao u zivotu.
Ma nema od toga nista da Banja Luka podrzi ovu REVOLUCIJU... Procitaj te portale npr.BN,njihova je prica ovo: -sada nas zovete na demonstracije a juce je bio cetnici,koljaci,kerovi itd. ILI -dok ne priznate vase zlocine,mi sa vama nemamo nista Prema tome,oni tesko da ce nesto da mjenjaju!
Jel ima neko ljubazan da nam pojasni šta hoće suniti šta šiiti a šta vehabiti? Ko vodi proteste i koji su im ciljevi?
SVIH NARODI IMAJU SAMO JEDNOG NEPRIJATELJA, A TO JE VLAST, I TO JEDNA BRUTALNA VLAST CIJI BEZOBRAZUK JE PRESAO SVE GRANICE.
Ovo ce malo potrajati i onda opet idu cetnik balija i ustasa i onda ce narod bas ko ovce poletiti prema onom ko to i govori. Sreca mi je samo sto se svaki dan uvjeravam da klix nije ogledalo drustva. Da jeste BiH bi bila odavno u ratu. novadijaspora izvini na kacenje ali ovdje je narod jos glup za ovako velike promjene. Fali nama jo jedno 20 god
Ja potpuno razumijem da je ovo veliki zalog za vas jer ste ipak zivjeli 20 godina u "nacionalnim torovima", ali ljudi moji. Vrijeme da se upoznate sa stvarnoscu, sa pravim zivotom a ne fantazijom. Za 20 godina ste davno potrosili MMF Za 20 godina ni BH dijaspora (koja iznosi 1/5 GDP-a) vise ono sto je nekad bila. Svijet ne da trazi vec zahtjeva od vas da zajedno zivite. Alternativa je ili ce biti da pasate travu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam sutra prvi na ulici.....ovo sam čekao godinama, pa dosta je bilo vise lopovluka i bijede. Ako se sada ovo ne nastavi, biti cemo još veći prosjaci. PA I MI SMO ŽIVI, I NASA EGZISTENCIJA JE REALNA. ONI SU TO ZABORAVILI. POKAŽIMO IM DA SMO TU... Ko jebe ove nacionaliste seljake sto se prvi javljaju. Ovo nam je šansa.