Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok nije bilo meteoalarma nije bilo upozorenja,meteoalarm je tu da se vidi kakav je i koliki efekat haarp-a mada oni to vec znaju,naravno sad to sve mogu i posmatrati..open your eyes,feed your mind?
jebu ovi dole, a bome i onaj gore...
ko preživi ovu godinu sledeću je njb
Kaki smo ovo je super ..
Najbolje bi mu bilo da se ni ne gasi,svaki dan neka opasnost
Narandžasto upozorenje a 36 stepeni. Pretprošle godine nam normalno bilo 43 stepena. Nigdje nikakva upozorenja nije bilo, kupao sam se na jezeru gdje nema hladovine. Nekad' je bilo fino bgm :)
Ma samo nek je vruće, nismo do ovih dva tri dana ljeta vidjeli
NEBO GORI
Ja na prvu pomisli da je izdato nredzenje od (MZ) da uidau Dejton i cetnicku tvorevinu.
Da ste obezbedili sa parama od donacija posle rata normalan zivot gradjanima Federacija i Srbi bi hteli ukidanje RS i suzivot baziran na ekonomskom napretku a ovako kad ste od Federacije jos goru mocvaru napravili i iz nje svakodnevno vredjate RS i Srbe, nazalost zbog toga suzivota i jedinstvene BiH nece verovatno nikada biti na cemu gube i Srbi i svi ostali...
blago vama.. kod mene 20°C.. brrrr :-((
Ja sam u zutom.
samo da nisi "na zutom"................
Haha.
Jel' ovo haman prvi put u ovoj godini da se alarm pali zbog visokih temperatura :D?
Biće da sam to prespavala jer se ne sjećam još da me ove godine sunce spržilo :D ... Prije će me spržit' grom neg' sunce, kako je krenulo :D
mi smo ove godine,sve boje izmjenjali..............