Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota sta drugo da kazem,,,,neka mu dragi Allah podari lijepi dzenet
Cuj razviti svjest nasih gradjana o darivanju organa...... kome da darujemo ??? Cisto sumnjam da bi neko kao Adis ikada dobio taj organ, vjerovatnije je da bi ih transplatirali starim majkama, ocevima, dedama i babama nasih politicara i da bi i u tom segmentu zavladao haos i kriminal.
\"smrt je GORKA ČAŠA ŠERBETA kojeg ce okusiti svaka dusa\" Čiji prevod ti citiraš.Pazi se ...ne lupaj nebuloze,kakva ČAŠA ŠERBETA. \'\'Kullu nefsin zaa i qatu l mewt\'\'-svaka duša će smrt okusiti. Ne brine me što ljigavci iz raznoraznih nevladinih organizacija koriste ovakve slučajeve za proturanje svojih suludih ideja o revoluciji(u Sarajevu naravno).Halo g o v n a r i......Banja Luka i Široki Brijeg su adrese na koje se morate obratiti.Al tamo ni prismrditi ne možete.Šta hoćete....revoluciju....sukob međe Bošnjacima...prolivene mozgove na asfaltu.Koga ćete dovesti na vlast?...Titu jel?......ljudi umiru zbog tupana kao što ste vi koji još uvjek žive u davno krepanoj Jugoslaviji.
Eto ljudi, pa birajte u oktobru opet ove nacionaliste i kriminalce da nas \"vode\"
Zao mi je sto se to moralo desiti, danas sam bio na Dženazi i vidjeo sam kad su ga otkrivali mrtva, previse tuge kod nas postoji nazalost... Nadajmo se dobrom, svima nama...
vrijeme je da prestanemo biti Hrvati, Srbi i Bosnjaci i da budemo LJUDI, da se ovakve stvari vise ne desavaju..... steta, jos jedan mladi zivot je ugasen. probudimo se ljudi!!!!
nisam kriv Halima,zvekno te infarkt,kujo
ja i dalje nemogu vjerovati da se jedan mladi zivot ugasio radi onih koje smo mi izabrali da nam kroje sudbinu....
Posto su nasi politicari mafijasi, a nasi ljekari obicni bezobrazni podmitljivi krkani koje bas boli briga hoce li pacijent prezivjeti ili ne, vrlo je vjerovatno (u velikim procentima) da osobu koja potpise karticu,a razboli se,nece htjeti lijeciti ljekar,ili ce joj dati namjerno pogresnu dijagnozu/terapiju te ce ubiti tu osobu. Nakon toga ce prodati organe u talu sa nekim mocnikom. Ili ce jednostavno neki mocnik kad mu se cefne, ili ako zatreba nekom njegovom,jednostavno u \"tajnoj\" bazi pronaci idealnog donora zeljenog organa i ta osoba ce \"tragicno nastradati pod nerazjasnjenim okolnostima,a o rezultatima daljnje istrage ce javnost biti blagovremeno informisana\". Ko ovdje brine o ljudima,ko ih stiti? Kome je ikad ijedan kreten iz reda politicara/ljekara isl odgovarao??? Ne budite naivni ljudi, ovo nije ni mjesto ni vrijeme za ovakav potez, NE POTPISUJTE KARTICE JER CE SE SVE PRETVORITI U TRGOVINU ORGANIMA.
danas kad sam gledo prilog na hayatu rasplako sam se ko malo dijete...nek vas je sve stid koji ste odgovorni bili za ovog momka!
Neka mu Allah podari dženet. Ali mi ovaj članak više vuče na promociju donorske mreže, Adis je samo povod .....
sad se moze raspravljati koliko god hocemo ali jedno je sigurno: Allah dz.s daje zivot kome hoce i uzima ga od koga hoce mi tu nemozemo nista \"smrt je gorka casa serbeta kojeg ce okusiti svaka dusa\" istinu je rekao uzviseni Allah dz.s. neka Allah dz.s Adisu podari dzenet El- Fatiha !!!!
To ti ne možeš znati.
..samo muslimani naravno
Nek ti dragi Allah podari dženet, a mi cemo sad il\' kasnije doci kod tebe.