Jednak interes u entitetima
0
Za povratak izbjeglica potrebno 1,5 milijardi KM
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznajem ljude koji su dobili po nekoliko donacija za obnovu kuće (kantonalne općinske itd..)i umjesto prijašnje prizemne sada imaju po tri sprata i četiri stana u istoj.Također se pojavljuju i na spiskovima za naplatu štete od FBIH i to za nevjerovatne iznose. Ako se nastavi istim trendom dodjela donacija za povratak 1,5 milijardi neće pokriti ni 20% povratnika.Nekom rat a nekom brat (stara bosanska narodna izreka)
Napraviti reorganizaciju drzave, i eto ih sviju nazad, ne treba ni para. Sto se pravite mutavi kad znate da je naJJJJpotrenija dobra politicka klima za povratak.
Zlocinci imaju vile i napravljene su im odmah poslije rata iako mozda im nisu bile srusene. A jadni narod nista ni do danas. Glasanje dolazi pa mi opet izaberimo kriminalce.
AKO DAŠ NOVAC DOBIĆEŠ ZA OBNOVU KUĆE, a TIHI ONI TVOJI DOBIJAJU PO DVA PUT DONACIJE, MOŽE IM SE, JEL NEMA NIKAKVE KONTROLE. TE pomalo vozi u federaciju. tk-a........ POVRATAK CVIJETA ....jel jel povratak
koji god clanak procitas nigdje nema bosnjaka na vaznim funkcijama, jadno!