Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gabrovec, isisali ste 3.5 milijardi dolara pred izlazak iz SFRJ, računajući na rat i strahote, te da će sva dugovanja nestati. No tadašnja neljusdkost i sadašnja ironija kojom ste se obratili povjeiocima iz BiH je opskurna. No, platit ćete svaki cent. Poslije rata ste dovoljno isisali finansija na razne načine i sada je vrijeme da sve iskišete isplatite. Nema sedam godina i nema pogađanja. Odluka Suda je izvršna - odmah. Ne pregovarajte sa bilo kom vladom u BiH, jer će svaka biti nemoćna po ovom pitanju. Suđenje je bilo povjerioci protiv LJB i njenog garanta države Slovenije!
Otuđiti svako auto koje uđe u BiH sa Sl tablama
Samo ja pa ja, pa gospođo zar se tako govori samo u prvom licu.Svašta...
Bolje ikad, nego nikad ;)))
Potrebno 6 do 7 godina da okrenu kapital stedisa .Gledaju pod svaku cijenu da su u plusu, koje su to prljave igre janeza..
treba kupovati slovenske proizvode da im pomognemo da što prije dođu do para
UNIŠTITI SMRDIJU I JANEZE, NAJVEĆE LOPOVE BALKANA..OVO JE PRILIKA DA IH SPUSTIMO NA KOLJENA
"U sferi trgovinske razmene, Bosna i Hercegovina je jedan od najznačajnijih partnera Srbije. U 2010. godini, BiH je bila druga po redu država po izvozu iz Srbije. Srbija je, takođe, najznačajniji strani investitor u Bosni i Hercegovini" Koga ces ti da spustas pola vam zemlje Srpska bolje tisina... http://sh.wikipedia.org/wiki/Odnosi_Srbije_i_Bosne_i_Hercegovine