Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se uvaliti pa raditi na ovom popisu. Nadam se da neće raspisivati konkurs nego da će se radnici odabirati preko štele kao i na izborima.
Dok nije kasno je napisao/la:\"srbi u srbiji, hrvati u hrvatskoj, bosnjaci u bosni i hercegovini ko i svi ostali gradjani!!!!!!!!!! (...) probudite se bosnjaci\" Odgovor: Ovi tvoji slaogani zvuce kao skinuti sa Hitlerovih plakata. Idemo redom... Njemacka Nijemcima! (sta god je on smatrao \"zivotnim prostorom\") Deutschland erwach! Probudi se Njemacka! To je bio Hitlerov izborni slogan! Ko ne nauci iz proslosti, osudjen je na ponavljanje!
@doknije kasno za tebe je ocigledno prekasno. ti tu svoju sizoofrenu pricu mozes pricat po svedskoj tamo svojim arapima sipcima sandjaklijama,,, ti to nebi smio progovoriti ni nekom bosnjaku u BiH. ili bi te popljuvali ili bi te svezali i odveli u najblizu ludnicu. zbog takvih razmisljanja vi ste guzno crijevo i niko vas ne zeli u svojoj blizini
stize hrvatski premijer da prizna RS.
Prevod komentara \" doknijekasno\" Bosna je Bosnjacka, a ostali van. Mars u svoje rezervne domovine! Ako su Srbi dobili Srbiju, Hrvati Hrvatsku, a sto mi ne bi dobili Bosnu, naravno bez ostalih, bas kao i Srbija i Hrvatska. Sve su drzave u okruzenju jedno-nacionalne, pa ce vremenom biti i Bosna samo Bosnjacka. Kome se ne svidja neka ide van. P.S. Opaska prevodioca/prevoditelja I protjerivanje je forma ge.no.ci.da. Toliko!
zar ce se u bosni i hercegovini ko za vrijeme nacizma i hitlera uvodit popis po nacinalnoj pripadnosti? bosna i hercegoina je drzava bosanaca, jeste li svjesni sta se priprema drzavi bih-i? i to zahvaljujci se tihicu? srbi u srbiji, hrvati u hrvatskoj, bosnjaci u bosni i hercegovini ko i svi ostali gradjani!!!!!!!!!! ochito je da pojedini imaju u planu legalizovat genocid bosnjaka!!!!!!!! nece biti popisa stanovnistva bosne i hercegovine sve dok postoje entitetski torovi i entitetska glasanja, probudite se bosnjaci, ne pristat po NIKAKVU CIJENU na popis stanovnistva, bolje je nemat ukinute vize eu-e nego izgubit pola drzave bosne i hercegovine! onda bi genocidna tvorevina legalizovala referendumom etnicko ciscenje trazenjem nezavisnosti i podjele bosne i hercegovine sto bi skutori na jugu jedva cekali i to bi bio kraj drzave bosne i hercegovine! ne spavajte gradjani bih-e i dijasporo vec pratite svakodnevno sta sve genocidasi prave ko zamke i zavjere bih-i!
HRVATI JEDVA CEKAJU POPIS...TEK DA SE VIDI KOLIKO NAS JE I GDJE OSTALO I DA LI NAS IMA TOLIKO DA MOZEMO DOBITI TV KANAL NA HRVATSKOM JEZIKU...BOMO VIDLI UBRZO !!!
Ja volim da jedem.
Direktor Agencije za statistiku BiH Zdenko Milinović objasnio je za Srnu da ta sredstva ne treba izdvojiti odmah, već sukcesivno, po godinama. genocidasi srbi ce vrsit popis stanovnistva bosne i hercegovine? zato toliko i insistiraju srbi, treba legalizovat genocidnu tvorevinu, genocid i etnicko siscenje bosnaka i hrvata? dok postoje eniteski tvorovi i entietska glasanja bosnaci i hrvati ne pristat na nikakav popis stanovnistva!