Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasti BiH poslale su početkom februara Vijeću sigurnosti UN-a izmišljenu informaciju da u BiH postoji 45 organizacija koje su povezane s terorizmom i terorističkim aktivnostima, pokazuju dokumenti koje je \"Dnevni avaz\" dobio u posjed! Faksimil dopisa s potpisom Mije Krešića: Poziva se na lažni spisak Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić potpisao je u ime ministra Sadika Ahmetovića 5. februara ove godine skandalozni dokument i putem Ministarstva vanjskih poslova uputio ga u Njujork. Radna grupa U dokumentu se navodi da Tužilaštvo BiH raspolaže \"spiskom od 45 organizacija za koje postoje operativne informacije o mogućoj sprezi s teroristima i terorističkim organizacijama na teritoriju BiH\". Krešić u dopisu koji je upućen u vezi sa slučajem Safeta Durgutija navodi da Državno tužilaštvo \"raspolaže informacijom Grupe Vijeća ministara za borbu protiv terorizma i jačanja borbe protiv terorizma\" u kojoj je spisak 45 terorističkih organizacija
Poznato je da se vlast u izvedbi neodvojivih partnera SDA-SBiH, pravi i odrzava daleko od legalnih institucija vlasti. I danasnji kafanski sastanak navedenog dvojca u jednoj hotelskoj kafani samo potvrduje vec postojece pravilo ponasanja. Dok se kod politika bude krojila i vodila, ranije u pogrebnim drustvima, a danas u hotelskim kafanama spasa i napredka nema.
Sijamski blizanci (SBiH i SDA) ostat ce u Vladi KS. Interesi (licni, finansijski i partijski) su ispred i iznad svega. Danas se u toku radnog vremena u jednom ovdasnjem hotelu dogovoraju oko opstankam neuspjesne (izuzeteno blag termin) Vlade KS za kafanskim stolom, premijer Mehmedic i SDA-ovac Seta. Vlast se i dalje odrzava, i pravi daleko od zvanicnih i jedino odgovarajucih institucija, iskljucivo, po hotelskim kafanama u Sarajevu. Fuj!
derite ih crveni.