Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA NIJE IZBORNA GODINA, NE BI ODOBRILI SREDSTVA. VALJA OPRAVDATI SDA SRANJA ZA 4 GODINE STO STE RADILI I KOJI GLAS KUPITI SA TUDIM MUKAMA.
NISTE ZA 4 GODINE NISTA AUTOPUTA NAPRAVILI BAGRO BOSANSKA SELJACKA
Samo za silu znaju!
Daj rudnicima daj krivaji čije su to pare.Da li može ovako i sa privatnim firmama.
drzava nije nista obezbjedila.. vec samo istresa jedne da bi umirila druge.. ako mislite da je to ok.. sta kada onog koga istresa kaze ja ti vise ne radio? mogu onda oni govorit kako je farz cuvat mlade.. al mladima je farz zaradit sebi.. pa makar i u dalekoj americi
ali niko nece odgovarati sto je grubo krsen zakon!!!!!!!!
Uriniram se ja na ovakvu bladi koja sebi dozvoli ovakvo mrcvarenje jadnih rudara pa pod pritiskom od straha gubitka izbora odobri sredstva za penzije i plate
Kako misli Vlada FBiH da izvrši isplatu, kada nije usvojila ni budžet, ni privremeno finansiranje ? Prema Zakonu o budžetu, to je krivično djelo. A kako vidim ovo su radnici Elektroprivrede, pa zašto onda nisu išli pred Elektroprivredu da štrajkaju, nego pred Vladu FBiH. Kako je već neko rekao ovdje, čim imaš problem a ti pred Vladu. Dosta vas je više.
Zgrada vlade federacije! Da tako izgleda jedan zatvor u Norveskoj, aktivisti bi se digli na noge i to bi se pretvorilo u hotel a kategorije. Tolike pare su pokrali i nisu u stanju da sebi nadju adekvatan smjestaj.
Zatvorite rudnike!!!!!!!
To je sol za ovce, nemoj da vas fašisti iz SDA prave budalama
Hitna telefonska sjednica mos mislit!
Sram vas bilo mogli ste odmah to uplatit,nego hoćete publicitet kao vi sad dobri.
Jadan bio pogledaj kome su sve udovoljili i povećali plate svi ekonomski koficijenti povećali preko 10% vi ste slijepi kod očiju ili ste nepismeni.
Nadam se da ce se smiriti bar vecina i da ce steci pravo na penzionisanje
Smirili su sve paće i ove .Dosta je SDP-e ostavio duga i jako ostavili problema . SDp je u koaliciji sa Dodikom dovode njegov kadar na rukovodeća mjesta i idu krijući kod Doda fol na kahvu.
Kada se ljudi javno pocnu ubijati radi situacije u državi, tada ce možda političari nešto poceti raditi
vec se ubijaju samo ti nepratis
Konacno da se narod smir8