Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kako ih Dodo uzima.....sakom i kapom !!!! Niko ne sme da vas bije i krade osim vaseg vrhovnog goveda lol !!!!! SIKTER.....a predsedniku treba da verujete rece on u po Beograda i osta ziv......SIKTER
hahahahahahahaa Blago Dodi sa onim naivcima nebeskim hahahaha
Ovaj sto se zove ISTINA, ne prilici mu ime ISTINA jer sa ISTINOM on i njegovi komentari nemaju veze. rs jeste geno-cidna,kolja-cko fasi-sticka nakarada. A svi Srbi nisu i ne pripadaju u gore navedeno ja to nisam rekao, Ali ti to sigurno jesi, a znas da je SRAMOTA biti to sto si ti. Sramota je biti takav Srbin.Pogrijesio sam BOSNJAK pravoslavac to je pravi naziv a sve ostalo je DIJASPORA
Bosanskim pravoslavcim je bolje sa SDP-om BiH nego sa plaćenim izdajnikom i lopinom iz Laktaša. Samo da nisu naivni toliko.
Aerodrom u Banjoj Luci se zatvorio, kako će onda u Trebinju da preživi? Šta će im aerodrom kad je sve go ljakan, ko bi od njih putovao avionom? Ko bi dolazio u Trebinje?
Bravo za Milorada Dodika najboljeg Bosnjackog politicara. Ovo ce ubrzati propadanje Trebinja pa ce genocidni Srbi iz Trebinja od siromastva put pod noge jal Vojvodina jal Beograd. Uglavnom nece u Laktase se odseliti. Ono sto bi mi morali u buducem ratu protjerati sa bosnjacke zemlje to ce Dodik za nas u miru ekonomskom politikom uraditi. Neki ce se i u.b.i.t.i od siromastva i depresije. Bravo Dodice to se zove mobilizacija ukupnih kapaciteta u genocidnoj.
I tekako je to prava istina. Nije istina za tebe za tebe su svi Srbi ub.ice kol.jaci gen.ocidasi i ako to nije istina za tebe jeste. Za mene je ped.eracija islamska đamahirija islamofasisticka tvorevina Srpskih poturica. ALi ipak to nije u realnosti tako znaci nije bas istina.
Ovaj sto se zove ISTINA, ne prilici mu ime ISTINA jer sa ISTINOM on i njegovi komentari nemaju veze. rs jeste geno-cidna,kolja-cko fasi-sticka nakarada.
Protjerivanje nemuslimanskog stanovnistva, ubi.janje, kla.nje djece, staraca je za vas ponos.. Zato i propadate brzinom svjetlosti..Samo se nastavite ponositi na svoje \"heroje\" koji ko.lju djecu i starce..! Nas narod je poslao svoje takozvane zl.ocince u hag da odgovaraju ako su kri.vi. Niste ih vi tamo poslali i vasa vojska i policija nego mi sami. Dok vi uzklicete najvecim zl.ocincima tipa naser oric i slicni koju su uvrh jos najvece kuk.avice jer su napustili svoj narod da sad nesto glume po tehe.ranu! Pogledaj se u ogledalo BA.LI.JO!
Genocidni napredniji od Amera jer ovi imaju nevidljiv avion a srbi čak nevidljiv aerodrom
\'LAŽEMO KREATIVNO DA SAKRIJEMO NAŠU BEDU, LAŽ, UTOPIJA I ŠUPLJA BALJEZGANJA SU SUŠTINA SRPSTVA\'. hahahahahahaa
Protjerivanje nesrprskog stanovnistva, ubi.janje, kla.nje djece, staraca je za vas ponos.. Zato i propadate brzinom svjetlosti..Samo se nastavite ponositi na svoje \"heroje\" koji ko.lju djecu i starce..!!
Ako je ub.ijanje neprijateljskih vojnika gen.ocid, onda su Srbi pocinili gen.ocid. RS je cista ko suza vasa prljava propaganda joj ne moze nista. A RS volja i pravo prvog i starosedilackog naroda na ovim prostorima. Zato je i svet priznao jednom narodu pravo na pola te bih a za dva naroda dr.uga polovina jer se nak.otili izdajnici roda svog vatikanske i arapske sluge!
Šusmka ima jedan jedini aerodrom u Laktašima hahahahahahaha ja \'Republike\' i gowana....
U trebinju postoji vec AERO ali samo fali jos DROM.
Nije bitan aerodrom u trebinju zato što ima već u Foči, Bileći i Grahovu tako da je taj u Trebinju nebitan.
TZV rs je GENO.CIDNA TVOREVINA !! ZAPAMTI !