Anketa među poznatim čitateljima
0
Za mnoge je 2011. godina bila najgora poslije rata
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mnoge je 2011. godina bila najgora poslije rata, no puno bolja nego 2012...
meni je ove godine zivot otisao dođavola.....
lemao zenu, nadam se da cu nastaviti i u 2012-oj, dok mi stranacki haveri cuvaju ledja
Po mom misljenju 2012 ce biti jos gora...nazalost :(
E lijepa vam je ova anketa gdje su anketirane samo javne ličnosti. Zašto niste anketirali radnike, penzionere, seljake i malu raju koja živi od rada a ne kao ovi od ,,umjetnosti\'\'. Iskreno u Novoj 2012-toj godini očekujem deblokadu puteva i humanitarnu pomoć koju već ne dobivamo od 1995 godine.
ma sve je bilo ok, dok nas portugal nije satrao sa zemljom i ebao sve zensko po spisku.
Za mnoge je 2011 bila najgora poslije rata, a za neke i najbolja. Pitanje za zdrave: ŠTA VAM FALI?
\"Stvari su kod nas lako rješive, samo prepišemo od Švicarske: nacionalni kantoni, zajednička obrana, vanjski poslovi i sl. i sve će biti riješeno.\" U Svici ne postoje \"nacionalni kantoni\", vec samo administrativni. Postoji samo jedna te ista nacija SVICARSKA, i drzavne (a ne zajednicke) institucije (odbrana, vanjski poslovi, kultura, itd). Jedina razlika, ako se to uopce i moze gledati kao razliku su govorna podrucja po kantonima, gdje je najrasprostranjeniji njemacki 17, francuski 5 i talijanski jezik u samo jednom kantonu. Jedna drzava, jedna zastava, jedna vlada, jedna sasvim normalno uredjena zemlja.
Ja ličnosti i mišljenja imali i jedan kokuz da da mišljenje!
evo i mene da kažem nešto pametno MA NIJE OVA BILA LOŠA.... šta mislite da su došli na vlast normalni ljudi.... pa da imamo posao i radimo redovito od 08- 17h pa da plata svakog 5 u mjesecu pa da penzioneri imaju viška koju paricu za unučad pa da vozimo po ravnim cestama i auto 3 godine star pa da platimo režije sa 1/4 plaće pa da djecu možemo voditi 10 dana zimi i 10 dana ljeti na odmor pa da si kupimo orginal cipele i odemo sa ženom - djevojkom na ples eeeeeeeeeeeeeeeeeee čekaj malo pa to nije normalno....ti želiš podjelu, ti si protiv zatucanosti
Najpoznatijem reperu u BiH hahahahahahahaha, ko biva kad moze Amerika da ima repera imat cemo i MI! Hahahhahahhaha A Dino Merlin gleda sa ralicitih aspekata ahhahahahahahhahahah, uvijek u filozofiji
SRETNU NOVU GODINU ŽELIM SVIM TRIMA NARODIMA KOJI ĆE NAREDNE GODINE SLAVITI ODVOJENO, SVAKA PTICA SVOM JATU. BOSNA JE BILA NASILU SKLEPATA TVOREVINA BEZ IMALO DEMOKRACIJE. VALJDA ĆE SAD STVARI IĆI NABOLJE, S OVIM REFERENDUMIMA.
mamicu ti , i tebi Bih netu, jesi dosadan-na....
NOVO NOVO NOVO! Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
svaka naredna ce biti sve gora jer smo im mi to omogucili... sda za bih sdp sbb ova ona
nije ni pocela nova ovi vec opi.c.ili crnjake.. fol bice teza.. e je.b.e.m vam ma-t..er.. eto vi da niste rekli mi ne bi znali... i haj se ne raskuj ko šupa...
najbolje što mi se dogodilo u 2011 je PORTUGAL-svinjogojski rezervat 6:2.