Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo su igre bez granica, kada su vidjeli da Kljujic nije podoban i da ne moze osvojiti glasove, kandidirali su Ivu Komsica, inace bivseg clana sdp-a. IGRE BEZ GRANICA!!!
Igore sretno legendo nasa
igor kamocaji pao u ocaji
Ova familija kamočaj nikad nije živila u ŠEHERU,i samo propali SDP može UPORNO ponižavati njegove građane!
Šta god da se desi danas, Igor Kamočaji će biti gradonačelnik srca svih pravih Sarajlija; bit će i dalje naš momak sa Marijinog Dvora i pit će kafu sa svojom rajom. Ovu tezu ne iznosim kao prijatelj, nego na osnovu izbornih rezultata prošlih loklanih izbora, a svi znamo kako je prošao Igor, a kako njegov glavni protukandidat. Sudbina je htjela da dolaze iz iste općine pa čak i iz iste mjesne zajednice. Matematika je egzaktna nauka koja ne dozvoljava poigravanje sa zdravim razumom. Duplo više glasova je duplo više glasova... Zar ne?
Osvanuli grafiti u Sarajevu sljedećeg sadržaja: "Svi će biti kažnjeni na onome svijetu koji idu putem SDP-a" Zato se popni na trotoar i piči sa SDA strankom i SDU strankom čijeg kandidata će podržati svi iz SDA stranke jer ne mogu sami sebe.
kako ce se boriti? dace im rukavice te ih poslati u ring ili?
@Sarajlije Eto dokaza I3alijskog licemjerja! Ne smeta vam Komsic jer je ozenjen muslimankom, pa moze proci, ali vam smeta Igor jer je ozenjen Srpkinjom, pa ga zato ne podrzavate...na ovom se primjeru odlicno vidi kako je ko dlan plitka ta vas "tolerancija" i "multikuluturalnost"...nije bitno sta si dok si musliman ili ozenjen muslimankom...eto ti I3aliluka M93!
najbolje bi bilo da bude Koke gradonacelnik, ..jer najbolje oslikava kultura vecine sarajlija i stremljenja ka savrsenim zivotom, ...piva. Pink, kafana, Bajram, kafana,nerad,kritika, prevara, Bajram, kafana,....kalman radio, droga, alkohol, hayat Tv... ne ide da Pametan i Kulturan covjek bude gradonacelnik Sarajeva jer on predstavlja manjinu,...nek bude neki Idiot sa rijaliti šou
Dali je iko ovdje svjestan da je ovo sve samo dogovor,prave farse da narod ne konta.A nama ce biti i na ovoj i svi ostalim pozicijam kako se oni dogovore,sve se svelo na matematiku,ceka se neko trece mjesto da bi se ovdje dogovorili.M anipulisu sa nama a i na portalima 80% stranacki kadar komentarise da iskrivi realnu sliku.Svi oni su tu negdje samo svake izbore se rotiraju,OD DIREKTORSKIH POZICIJA DO UPRAVNIH ODBORA,SVE MOZETE NACI NA INTERNETU PO IMENU I PREZIMENU I VUDJETI DA SE VRTI OKO 4 STRANKE,I JOS OVE DVIJE MALE RADOM ZA BOLJITAK I NASA STRANKA.
Poštovani gospodine Komšić ,kad vi već volite nas muslimane, a s njima se očito i slažete jer ne bi to mogli da podnosite i oženite se sa jednom našom da nije tako , ja vas molim da se radi nas ostalih pristojnih građana Sarajeva konačno već jednom i osunetite, pređete na jedini pravi put i ne davite nas ss BOSANSTVOM, sa tim podmenutim srpskim faktorom nejedinstva u kojem mi Bošnjaci svjesni svojeg identiteta nećemo da živimo. Ako ste vi to bosanstvo izabrali za sebe lično pa neka i na ličnoj razini da ostane ,al pošto il ste pali pod utjecaj ili ste isti jer s kim si takvi si, živite vi u tome. molimo vas da nas normalne zaobiđete sa svojim prosrpskim PROBOSANSKIM maltertiranjem .nekad ste vi bili pristojan katolički dečko oženjen Bošnjakinjom.Vozdra. Prave Sarajlije
Ivo Komšić: SDP je mnogo demokratskiji od ostalih stranaka, jer je jedina stranka koja nije nastala u ratu. On je imao neku svoju infrastrukturu, i on i zbog toga ima više šansi od ostalih stranaka. SDP, po prirodi stvari, ima i neke društvene slojeve na koje se može osloniti, i koji u SDP-u vide neku političku snagu. Druge stranke teško mogu naći svoju socijalnu bazu, jer su potpuno vjestački nastale.
NECU IGORA ZA GRADONACELNIKA
Nije mi uopste jasno kako minorna stranka kakva je SDU moze kandidovat bilo koga na bilo kakvu poziciju. Svima je to kao ok. Jos je jadnije da minorna stranka kakva je Nasa stranka (sam sam glaso za nju) diktira fakticki ko ce biti gradonacelnik. Bolje sesir, nego ovo prodavanje unaprijed. Pa ko od ovih bude gradonacelnik morace tokom cijelog mandata da vraca usluge po stranacko-saveznickoj osnovi.
Ivo Komsic
Je li to ONAJ IGOR KAMOCAJI koji je kupio - narucio CRVENE STOLICE SRBIJI BARBARA prosle godine za obiljezavanje 6- g Aprila, genocida 12 000 sarajevkse u.bijene djece i odraslih ? Pa ko ce glasati za jednog takvog IGORA SRBINA ko gradonacelnika Sarajeva ?
Poštovani gospodine Kamocaji ,ako vi morate da trpite srpski krkanluk a s njim se očito i slažete jer ne bi to mogli da podnosite , ja vas molim da nas ostale pristojne građane sarajeva ne davite bosansko-srpskim krkanlukom u kojem vi živite . vi ste to izabrali za sebe lično pa neka i na ličnoj razini da ostane ,al pošto il ste pali pod utjecaj ili ste isti jer s kim si takvi si , živite vi u tome. molimo vas da nas normalne zaobiđete sa svojim prosrpskim maltertiranjem .nekad ste vi bili pristojan katolički dečko .Vozdra. Prave Sarajlije